Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Οι εργαζόμενοι "έκοψαν" το ρεύμα εφόδου στο Alter

Δυναμική κινητοποίηση στο Μπουρνάζι

Απέτυχε η απόπειρα της ιδιοκτησίας του Alter να κόψει το ρεύμα στο κτίριο του σταθμού στο Μπουρνάζι. Από τις 7.00 το πρωί είχαν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι έξω από το κτίριο και μετά τις 9.00 το πρωί, το συνεργείο της ΔΕΗ έφυγε άπρακτο.
Οι εργαζόμενοι επιμένουν πως το κανάλι δεν τελεί υπό κατάληψη. «Είμαστε εδώ νύχτα μέρα και φρουρούμε το κτίριο για να μη μπει κάνεις, να κάνει πλιάτσικο ή να καταστρέψει τα μηχανήματα» δηλώνουν.

Η ιδιοκτησία (Κουρή Γ., Γιαννίκος Κ.) επιμένουν να μην πληρώνουν τα δεδουλευμένα που φθάνουν πια τους 12 μήνες. Και στο ΕΣΡ το οποίο τους κάλεσε να καταθέσουν υπόμνημα γιατί έκοψαν τη μετάδοση του καναλιού από τον Υμηττό και την Πάρνηθα, υποστηρίζουν πως
από το Alter έβγαιναν ανεξέλεγκτες εκπομπές, επιζήμιες για φυσικά και νομικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ΜΜΕ.
Δηλαδή οι εκπομπές των αγωνιζόμενων πολιτών που εμφανίζονταν στο Alter, οι συγκενρώσεις από σωματεία κ.λ.π. κατά την ιδιοκτησία είναι "υβριστικές εκπομπές"!

Αυτή τη φορά η επίθεση της ιδιοκτησίας να κατεβάσει το ρεύμα απέτυχε εξαιτίας της δυναμικής αντίρασης των εργαζομένων. Βρέθηκαν εκεί σε ένδειξη συμπαράστασης συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, με επικεφαλής τον Νίκο Φωτόπουλο αλλά και ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Μετρό, Αντώνης Σταματόπουλος.

thepressproject

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου