Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Νίκο καλή επιτυχία στο blog σου. Αλλά για να σου μιλάμε στον ενικό όπως μας ζητάς, θα πρέπει να είσαι φίλος όχι μόνο με τον Ανδρεα (Κούρη) αλλά και καμιά 700αρια τύπους...

....που σου ζητάνε να πάρεις θέση αντάξια της ιστορίας σου...και ας στεναχωρήσεις κάποιους άλλους φίλους σου.

Θυμάστε εκείνο το τραγούδι του Τζίμη Πανούση που λέει: "Όχι άλλο Νταλάρα, Πάριο και Αλεξίου". Φαντάζομαι ότι και σε κάποιους από εσάς θα είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό...


...όταν ακούτε στο ραδιόφωνο τη διαφήμιση της Real News που έχει προσφορά από ένα CD του Γιάννη του Πάριου. Κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό όταν μπήκα στο νέο blog του Νίκου του Χατζηνικολάου, το οποίο παρεπιπτόντως είναι μια αρκετά καλή δουλειά. Το όνομα του enikos.gr και μας προτρέπει να ξεχάσουμε τον πληθυντικό ευγενείας όταν του απευθύνουμε το λόγο.

(Σχόλιο Pressarismenou) Η συγκεκριμένη δουλειά είναι σίγουρα κλάσης ανώτερης από μια άλλη προσπάθεια ενός άλλου ειδησάνθρωπου του Alter, του Κόσμα του Σφαέλου που έκανε σύμπραξη με την...Αννίτα Πάνια(!), που και αυτός υποσχόταν ενημέρωση ανάλογη με την εμπειρία "του διευθυντή του πρώτου δελτίου ειδήσεων", (ο ίδιος αυτοπροσδιορίζεται έτσι!), σε συνδυασμό με το υποτιθέμενο επαναστατικό ταμπεραμέντο της παρουσιάστριας -το οποίο η γνωστή τηλεπερσόνα μάλλον θα το έχασε κατά τη διάρκεια της μετακόμισης της από τα Εξάρχεια στην Εκάλη...

Όσο για τον κ.Σφαέλο περιμέναμε μια καλύτερη δουλειά από ένα διευθυντή ειδήσεων που αμείβονταν από τον "κανονιέρη" Κώστα Γιαννίκο (και με την ανοχή του Κουρή, που τώρα το παίζει ανήξερος) με το ποσο των 37.000 ευρώ το μήνα. Κατιτίς περισσότερα δηλαδή από τον ομόλογο του στο CNN. Βέβαια για να μην αδικούμε τον Κοσμά θα πρέπει να πούμε ότι στο "Φερέφωνο" του (κάπως έτσι το λένε αυτό...το site), έχει πάντα τις καλύτερες κριτικές για όλα τα καινούρια Τούρκικα σήριαλ. Μάταια περιμέναν κάποιοι από την...επαναστάτρια να γράφει που και που κανένα νέο από όσα συμβαίνουν στο Alter. Γιατί τελικά ο τσαμπουκάς της περιορίζεται στους κακόμοιρους που εμφανίζονταν στην εκπομπή της, μπας και πάρουν τα 3000 ευρώ, τα οποία από όσο μαθαίνουμε το τελευταίο διάστημα το κανάλι του Μπουρναζίου δεν τους τα έδινε).

Στο θέμα μας τώρα: Νίκο -σόρυ για τον ενικό, αλλά εσύ το ζήτησες- κατά πρώτο λόγο να σε
καλωσορίσουμε στην blogoσφαιρα και να σου ευχηθούμε καλή επιτυχία. Βέβαια τώρα έχεις ένα ακόμα μέσο δικό σου: Real fm, Real.gr, Enikos.gr και...την παρουσίαση του δελτίου του Alter (αν και μέχρι στιγμής ο Φιλιππάκης με την Κυρίκου μια χαρά τα πάνε).
Θέλουμε όμως να σου κάνουμε μια επισήμανση: Δήλωσες πρόσφατα ότι θα παραμείνεις στο Alter, λόγω της φιλίας σου με τον υιό Κουρή, τον Ανδρέα -Οι κακές γλώσσες λένε η παραμονή σου στο Μπουρνάζι έχει να κάνει με το γεγονός ότι με τον Αντρίκο είστε συνεταιράκια, αλλά τέτοιες κακίες τις λένε κάτι τύποι που όταν μεγαλώσουν θέλουν- να γίνουν...Στέφανος Χίος.

Αν θες να γίνουμε φίλοι να χτυπάμε ο ένας τον άλλο στην πλάτη, να παραμερίσουμε τους πληθυντικούς και να αντικαταστήσουμε την φράση: "Τι κάνετε κύριε;" με την αγαπημένη σου φράση: "Καλημέρα ρε μακάκα, όλα κάλα".

Θα πρέπει λοιπόν να πας στο μπαμπά του κολλητού σου και να του πεις: "Άκου ρε μακάκα, εκτός απο εσένα και τον κανακάρη σου, υπάρχουν εκεί έξω άλλοι 700 τύποι που θέλουν να γίνουμε φίλοι. Λοιπόν άσε τα "haircut" και τις άλλες μακακίες, δώστους ΟΛΑ αυτά που τους οφείλεις, γιατί κάποτε τους ζητήσαμε να βάλουνε πλάτη. Απ' όσο ξέρω δεν είναι διατεθειμένοι να βάλουν και κ..λο!

Να είσαι σίγουρος τότε φίλε μου Νίκο ότι αυτοί οι 700 θα είναι στο πλευρό σου και θα κάνουν ότι μπορούν για να κρατήσουν το μοναδικό αντιμνημονιακό τηλεοπτικό κανάλι, ζωντανό. Για δύο λόγους Νίκο μου:

-ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, αλλά και
-ΟΙ ΦΙΛΟΙ...ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ

(Και κάτι τελευταίο σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο blog, αν και εσείς οι καλοί δημοσιογράφοι έχετε τα sites, τα ραδιόφωνα και τα δελτία. Συνήθως τα blog είναι οι φωνές κάποιον "μη πρωτοκλασάτων στελεχών" που λέει και...ο φίλος σου ο Κουρής, που γράφουν αυτά που κάποιοι μεγαλοεκδότες δεν τους αφήνουν και δεν γουστάρουν να ακούν τον κοσμάκη να τους φωνάζει: "Αλήτες, Ρουφιάνοι, Δημοσιογράφοι", ενώ στην πραγματικότητα το σύνθημα θα έπρεπε να είναι: "Απλήρωτοι, Φτωχομπινέδες, Δημοσιογράφοι". )

pressarismenos

1 σχόλιο:

  1. An o lykos mporei na ginei filos me ta provata.... tote ti na pw... mallon prepei na prosexete tis parees sas.... giati o laos leei pes moy tous filous soy na soy pw poios eisai

    ΑπάντησηΔιαγραφή