Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Το ΚΚΕ κατά των κοινωνικών ιατρείων-φαρμακείων

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ: ergasiakodeltio

Μετά την μπούρδα- πυροτέχνημα κατά των κινήσεων αλληλεγγύης πολιτών που προσπαθούν να παρακάμψουν τους μεσάζοντες, που φάνηκε με την αγορά πατάτας απευθείας από παραγωγούς, η νέα τους βλακώδης ανακοίνωση στρέφεται εναντίον κοινωνικών φαρμακείων και ιατρείων, εδώ παρουσιάζουμε μια καταγγελία από τη Δράμα.

Διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα για άλλη μια φορά (η συνήθεια που έγινε λατρεία) στον δρόμο που χάραξε ο γνωστός αρχιμακελάρης ηγέτης τους Στάλιν, το παμε (κατα διαόλου) Δράμας, έβγαλε μια ανακοίνωση που ούτε λίγο, ούτε πολύ, χαρακτηρίζει όσους τρέξαμε την υπόθεση του Κοινωνικού-Ιατρείου-Φαρμακείου, κρατικούς υπάλληλους, φιλάνθρωπους, υποκριτές & εντολοδόχους της ΕΕ, όλα αυτά χωρίς βεβαίως να ονομάσουν τον κύριο στόχο της επίθεσης την Συνέλευση Πολιτών Δράμας, για επικοινωνιακούς λόγους.
Τι κι αν στην παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο ο Γ.Μήτρου πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ του ψηφίσματος της Συνέλευσης, λίγο μετά ήρθε η ώρα της λάσπης και του πολέμου εντυπώσεων, λες και στο ψήφισμα άλλα λέγαμε και με το κοινωνικό ιατρείο-φαρμακείο άλλα κάνουμε.
Το μόνο που αποσκοπεί αυτή η ανακοίνωση (του παμε) εκτός απ’τη λάσπη για όσους κινούνται εκτός του κοπαδιού του Κ(ορ)Κ(ον)Ε, είναι να περιχαρακώσουν τα ίδια τους τα μέλη εντός κοπαδιού για να μην έχουν διαρροές, βλέποντας πως κινήσεις που υποτίθεται θα έπρεπε να έκαναν οι ίδιοι, για να στηρίξουν τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τους από κάτω γενικότερα, γίνονται από ακηδεμόνευτους ανθρώπους και με ακηδεμόνευτους αγώνες.
Θα περίμενε κανείς από αυτούς που:

Δε βγάζουν άχνα για τις απολύσεις στον 902 γιατί είναι δική τους επιχείρηση…
Περιφρουρούν την βουλή για να διαφυλάξουν την ομαλή λειτουργία του τραπεζικού καθεστώτος…
Χρησιμοποιούν τον αγώνα των χαλυβουργών για αυτοπροβολή, μη διστάζοντας μάλιστα να καλέσουν και να δώσουν λόγο στην Χρυσή Αυγή…
Χρηματοδοτούνται ως κοινοβουλευτική δύναμη απ’το κράτος και συμμετέχουν σε όλες τις διαδικασίες του…
Έχουν ευρωβουλευτές που συμμετέχουν στο Ευρωκοινοβούλιο…
Να προσέχουν τι λένε όταν απευθύνονται σε ανθρώπους που αγωνίζονται έξω απ’το μαντρί τους, γιατί ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι οι βαρώνοι της υποκρισίας.

Το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Δράμας δεν ήρθε για να υποκαταστήσει την δημόσια υγεία, αλλά στήθηκε σαν αυτό-οργανωμένη αντι-δομή από τα κάτω, από ανθρώπους έξω απ’την σφαίρα του πολιτικού ανταγωνισμού/καιροσκοπισμού, χωρίς καμιά ανάμειξη οποιονδήποτε φορέων εξουσίας, ΜΚΟ, κομμάτων-οργανώσεων, για να προωθήσει την συμμετοχή, την αλληλεγγύη και την αυτοοργάνωση των πολιτών και δίνει μια πρώτη βοήθεια σε ανθρώπους που είναι ανασφάλιστοι είτε ως άνεργοι, είτε ως “χωρίς χαρτιά” μετανάστες κι άρα δεν καλύπτει το κράτος.
Είναι ενάντια στην εμπορευματοποίηση της υγείας, την οποία αναγνωρίζει ως κοινωνικό αγαθό, στο οποίο, όλοι ανεξαιρέτως πρέπει να έχουν ελεύθερη και πλήρη πρόσβαση.
Είναι η αρχή μιας σειράς αυτοοργανωμένων εγχειρημάτων που έχουμε στόχο να πετύχουμε, με σκοπό να δείξουμε ότι μπορούμε μόνοι μας σαν τάξη, να ζήσουμε και να οργανωθούμε χωρίς φορείς, εξουσίες & ειδήμονες.

Πρωτοβουλία συμμετεχοντων στο Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο και την Συνέλευση Πολιτών Δράμας.

ΠΗΓΗ: apednopasaran

3 σχόλια:

  1. ΧΑ ΧΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟΙ....ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΗΤΕΣ...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ....ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΗΤΕ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ποιος είναι ασφαλίτης ή όχι φάνηκε με την περιφρούρηση των κοκκινοκρανοφόρων γύρω απο την βίλα της δημοκρατίας την Βουλή σε άμεση συνεργασία με τα ΜΑΤ ... Για ακόμα μια φορά το ποίημα με την γνωστή προπαγάνδα του ΚΚΕ ότι όσοι ειναι έξω απο το μαντρί είναι ασφαλίτες, πράκτορες,δρακουμέλ κτλ …

      Σε λίγο θα μας πεις ότι στο ΚΚΕ πήγαν αστυνομικοί και έκαψαν τα γραφεία τους.(υποθετικά μιλάμε)

      Αυτή η κουλτούρα της δήθεν αριστεράς που το μόνο που κάνει είναι να λειτουργεί σαν τηλεκοντρόλ της Αστυνομίας δεν είναι ικανή να σταματήσει την οργή όλου του κόσμου ... και όταν έρθει η ώρα να δείς πόσο αστείοι θα είμαστε ...Benny Hill

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ... ΑΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΑΡΚΙΖΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή