Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ (video)

Τα μαντάτα θα τα έχετε ήδη πληροφορηθεί από άλλα blogs σχετικά με τη μετακίνηση του Τέρενς Κουϊκ από το κανάλι του Κουρή στη θέση του συμβούλου Τύπου του νέου κόμματος που έφτιαξε ο Πάνος Καμμένος.
Επίσης θα έχετε πληροφορηθεί ποιος «κορυφαίος δημοσιογράφος» θα καλύψει το κενό στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του καναλιού. Επί τη ευκαιρία αυτός δεν ήταν που θα αναλάμβανε την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων στο κανάλι του Κοντομηνά όταν τον σούταρε ο πινακιδάς καναλάρχης λόγω των προστίμων που έτρωγε συνέχεια το κανάλι από τα «αποκαλυπτικά» ρεπορτάζ του;
Προφανώς ο Κοντομηνάς ποτέ δε συμφώνησε με τον «κορυφαίο δημοσιογράφο» να παρουσιάζει το δελτίο και απλώς αποδέχθηκε την παρουσία του σαν σχολιαστή. Ασχέτως των ευσεβών πόθων που διέδιδε ο ίδιος ο «κορυφαίος δημοσιογράφος» μέσα από το διαδίκτυο. Τα όνειρα δεν κοστίζουν τίποτα. Ακόμα κι αν κάποιος θέλει να φαντάζεται ότι μια μέρα θα εκφωνεί το δελτίο ειδήσεων κάποιου διεθνούς τηλεοπτικού δικτύου.
Και τώρα δείτε πως τα έφερε η πουτάνα η μοίρα που ο «κορυφαίος δημοσιογράφος» θα συνυπάρξει κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη με έναν άλλο μεγάλο αστέρα της δημοσιογραφίας. Απολαύστε την αμοιβαία εκτίμηση και συμπάθεια που τρέφει ο ένας για τον άλλο στα αποσπάσματα που σας παραθέτουμε.
Το ένα βίντεο το δανειστήκαμε από τη βιντεοθήκη του Dr Φλάντζα. Προβλέπεται αιματοκύλισμα στον Ταύρο…

Κουφάλα Κουρή τα πάντα εν σοφία εποίησες!!!

Υ.Γ. Ευχαριστούμε θερμότατα τα νεόκοπα λαμόγια του διαδικτυακού πλανήτη που σούφρωσαν την ανάρτησή μας και με θράσος την οικειοποιήθηκαν στέλνοντας μάλιστα και email σε δεκάδες μπλογκ για την φοβερή αποκάλυψη που έκαναν.






ΠΗΓΗ: anergoidimosiografoi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου