Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Η ΧΟΥΝΤΑ & Ο ΝΟΜΟΣ 4000 ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ


Ασφαλώς δεν χρειαζ'όταν η δική μας επισήμανση για να διαπιστώσετε οτι το πολιτικό καθεστώς της χώρας είναι ΧΟΥΝΤΑ με μάσκα δημοκρατίας. Και όπως οφείλει κάθε χούντα στους εμπνευστές της, δεν θα μπορούσε να λείπει ο νόμος 4000 περί τεντιμποϊσμού, αλλά στο ελαφρώς πιο σύγχρονο. Τότε όταν οι χωροφύλακες έπιαναν κάποιο επαναστάτη νεαρό που εξέφραζε την αντίθεσή του στο καθεστώς με διαδηλώσεις και κανά γιαούρτάκι, τον κούρευαν γουλί και τον έβγαζαν "βόλτα" σιδεροδέσμιο με χειροπέδες στους δρόμους της πόλης, προς παραδειγματισμόν και συμμόρφωσιν των υπολοίπων.

Σαράντα χρόνια μετά όμως ο νόμος 4000 δεν θα μπορούσε να παραδειγματίσει επαρκώς τα ατίθασα μυαλά που καταλαβαίνουν καλά οτι το παιχνίδι είναι στημένο. Έτσι λοιπόν οι κύριοι νομοθέτες, σε συνεργασία με τους κύριους δικαστές (εξάλλου μια οικογένεια είναι όλοι) έγραψαν ένα καινούργιο, σύγχρονο νόμο ώστε να διαπομπεύονται δημοσίως "αι παραβάται του νόμου". Φυσικά απο ένα συγχρονο νόμο δεν θα μπορύσαν να απουσίαζουν οι ανάλογες μεθόδοι διασυρμού των Αγιάννηδων απο τους λογής λογής Ιαβέρηδες. Έτσι το κούρεμα γουλί και η "βόλτα" στους δρόμους της πόλης αντικαταστάθηκαν απο την ...τηλεόραση!!!

Που να τρέχουν τώρα οι σύγχρονοι χωροφύλακες με τους "κακοποιούς" στους πολυσύχναστους δρόμους... Η τηλεόραση που μπαίνει απρόσκλητη σε όλα τα νοικκκυριά ήταν πρώτης τάξεως λύση για παραδειγματισμόν και σωφρονισμόν! Για να προσδώσουν και μια νότα ...δημοκρατίας στη χούντα τους, έβαλαν και τη σχετική ρύθμιση στο νόμο οτι μόνον με εντολή εισαγελέως θα μπορύν να δίνονται στην δημοσιότητα τα πλήρη στοιχεία και η φωτογραφία κατηγορουμένων "δια την προστασίαν του κοινωνικού συνόλου" όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο άρθρο 2 ο νόμος 2472/1997.

Έτσι λοιπόν με εντολή εισαγγελέως -για να έχουν τον κώλο τους καλυμμένο οι μπάτσοι- έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της αλλοδαπής γυναίκας που κατηγορούν οτι προχωρούσε σε σεξουαλικές επαφές με πελάτες οίκου ανοχής, ούσα φορέας του ιου HIV. Για να την καταστήσουν ακόμα πιο σατανική στα μάτια των ...καλών νοικοκυραίων (των ίδιων ανθρώπων δηλαδή που τα βράδια σαν σκιές γλιστρούσαν πίσω αποι την πόρτα του οίκου ανοχής στον Άγιο Παντελεήμωνα και πλήρωναν όσο όσο για την ερωτική συντροφία της κοπέλας αρκεί να μην χρησιμοποιούσαν προφυλακτικό)!!!


Και τα καθεστωτικά ΜΜΕ σαν μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά άρπαξαν την φωτογραφία και την έκαναν πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων. Ανέκαθεν ο πανικός πουλούσε στο τηλεθεάμων κοινό. Και τι μαλακία δεν σκαρφίθστηκαν οι δημοσιοκάφροι για να εμπλουτίσουν με "πικάντικες" λεπτομέρειες την "είδηση¨που τόσο απλόχερα τους είχε δώσει η αστυνομία, με εντολη εισαγγλέως πάντα! Σε τι διαφέρουν λοιπόν αυτοί οι ¨κύριοι" απο τους χωροφύλακες της χούντας που εφήρμοζαν το νόμο 4000? Σε τίποτα απολύτως.

Γιατί όμως δεν έδωσαν στη δημοσιότητα και τα ονόματα και τις φωτογραφίες των 600+ πελατών της κοπέλας που φέρονται να πλήρωναν όσο-όσο για να κάνουν σεξ χωρίς προφυλακτικό μαζί της? Να μάθει η κοινωνία , οι γείτονες τους, οι συναδελφοί τους, η οικογένειά τους, οτι ανάμεσα τους βρίσκεται ένα αρρωστημένος μαλάκας που ήθελε να ...πηδήξει χωρίς αλεξίπτωτο και τώρα ζητάει ευθύνες για τα χάλια του...

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου