Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Η...ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ο...ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Ο...ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ...ΜΑΣΚΕΣ !!!

«Έπεσαν τελικά οι μάσκες και αποκαλύφτηκε η πραγματική τους ταυτότητα. Τώρα ο κόσμος ξέρει τι θα ψηφίσει. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να επωασθούν αυτές οι ενέργειες», είπε και πρόσθεσε ότι «είναι εγκληματικά λάθη και ενέργειες που δεν πρέπει να επιτρέψουμε να επωασθούν και να συνεχιστούν. Γιατί αν φέρονται τώρα με αυτό τον τρόπο, φανταστείτε τι θα συμβεί και θα γίνει αύριο στο ναό της Δημοκρατίας. Σε κάθε διαφορά απόψεων και θέσεων στο Κοινοβούλιο, θα πέφτουν γροθιές και θα ζούμε επεισόδια βίας και χειροδικίας». 

Γιώργος Καρατζαφέρης Δεκεμβρίου 3, 2007 in Από τα ΝΕΑ | Tags: ρατσιστικός λόγος, ρατσισμός, Πλεύρης, ελευθερία έκφρασης, νεοναζί

«Δηλώ εξ αρχής, ότι είμαι ναζί, φασίστας, ρατσιστής, αντιδημοκράτης, αντισημίτης», «Έτσι θέλουν οι Εβραίοι. Διότι μόνον έτσι καταλαβαίνουν: εντός 24 ωρών και εκτελεστικό απόσπασμα», «Καλώς κάνουν και διατηρούν το στρατόπεδο (Άουσβιτς) εις καλήν κατάστασιν, διότι ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον», «Ξυπνήστε, οι επίβουλοι Εβραίοι σκάπτουν τον τάφον των εθνών. Ξυπνήστε και ρίξατέ τους μέσα, διότι τους αξίζει», «Ο Χίτλερ κατηγορήθη για κάτι που αληθώς δεν συνέβη. Αργότερα η ιστορία της ανθρωπότητος θα τον κατηγορήσει, διότι ενώ ηδύνατο να απαλλάξει την Ευρώπην από τους Εβραίους, δεν το έκανε», «Ασφαλώς σιγά σιγά αποκαθίσταται η αλήθεια, η προπαγάνδα υποχωρεί και θα ξημερώση η ημέρα, που θα κυματίσουν αι σημαίαι του ναζισμού».

Κώστας Πλεύρης

Αυτόν τον αξιότιμο κύριο (που λέει ο λόγος) Κώστα Πλεύρη, ο «δημοκράτης» αρχηγός του ΛΑΟΣ τοποθέτησε πρώτο στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματός του!!!
Και δε μίλησε κανείς... ΚΑ-ΝΕΙΣ!!!

Και έχετε το θράσος να βγαίνετε στα παράθυρα, να μιλάτε για το «αυγό του φιδιού» και άλλες παρόμοιες τρίχες και να διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας για τον Κασιδιάρη και τον κάθε Κασιδιάρη...
Ποιος άνοιξε την πόρτα της Βουλής στους ψυχωτικούς της Χρυσής Αυγής; Ποιος έχει γι αυτό την ευθύνη;

Ο Καρατζαφέρης ο κατ’ επανάληψη υμνητής των συνταγματαρχών και της Χούντας, συγκυβέρνησε με Σαμαρά και Βενιζέλο τη χώρα και περηφανεύεται ότι δική του επιλογή υπήρξε ο ανεκδιήγητος Παπαδήμιος... Και τώρα μας μοστράρει φάτσα κάρτα τον κατά δήλωσή του «φασίστα» και «αντιδημοκράτη» Κ. Πλεύρη!

Αυτό το κολοβό φίδι, εφόσον μπει ο ΛΑΟΣ στη βουλή, θα κάθετε δίπλα σας μαζί με τα άλλα κολοβά φίδια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και τους «ΚΕΝΡΟΔΕΞΙΟΥΣ» του Αντώνη Κομανέτση ΒΟΡΙΔΗ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ-ΠΛΕΥΡΗ!!!

Ρε δεν πάτε στο διάολο όλοι σας λέω εγώ...

Το σχόλιο από τον ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ: patrinaki

ΠΗΓΗ: antiphono

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου