Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

48ωρη απεργία από τους εργαζόμενους του “βοήθεια στο σπίτι”

Σωματείο Εργαζομένω Βοήθεια στο Σπίτι Ν. Αττικής


ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ:-Μπήκαμε αξιοκρατικά σε αυτή τη δουλειά μέσω ΑΣΕΠ και όχι με “γλύψιμο”!

- Δουλεύουμε αδιάκοπα επί δέκα συνεχή έτη κάτω από αντίξοες συνθήκες όπως τη δεδομένη στιγμή που η πλειοψηφία είναι απλήρωτοι επί σειρά μηνών, παρά ταύτα συνεχίζουμε να είμαστε στο πλευρό των ανήμπορων συμπολιτών μας βάζοντας “πλάτη” σε αυτό το κράτος και τις εκάστοτε πολιτικές του

‘-Γιατί καταφέραμε να αναδείξουμε τις τοπικές κοινωνίες με την κοινωνική προσφορά μας και συμβάλλαμε όχι μόνο ως βοήθεια στο σπίτι αλλά γενικότερα στην κάλυψη της “ανύπαρκτης”επί της ουσίας Πρόνοιας.

-Γιατί είμαστε τα αγαπημένα πρόσωπα όλων των παππούδων και γιαγιάδων!

-Γιατί στήσαμε από το μηδέν αυτές τις υπηρεσίες χωρίς θεσμικό πλαίσιο και πλάνο,παλέψαμε για το δίκαιο και τη βελτίωση συνθηκών των συμπολιτών μας και τα καταφέραμε!

-Γιατί δεν διστάσαμε να διαπληκτιστούμε με τοπικούς άρχοντες κάποιες φορές για την προάσπιση της δουλειάς μας!Επειδή αξίζουμε να παραμείνουμε γιατί αυτό είναι το δίκαιο και το σωστό τόσο για εμάς όσο και για τους 130.000 ωφελούμενους(ηλικιωμένοι-ΑΜΕΑ)\.

Όσοι λοιπόν αρνούνται την απόλυσή τους οφείλουν να συμμετέχουν στην 48ωρη πανελλαδική απεργία στις 30 και 31 Αυγούστου με κινητοποίηση στις 30 Αυγούστου στην Αθήνα.Τόπος συγκέντρωσης η πλατεία Κλαυθμώνος στις 9:00 π.μ

Εκεί θα δώσουμε για άλλη μια φορά τη μάχη μας, και θα κερδίσουμε!!!!!!!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ: ergasiakodeltio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου