Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΜΕ ΤΟΝ "ΣΤΑΥΡΟ" ΣΤΟ ΧΕΡΙ

Σαν blog αλλά κυρίως σαν αγωνιζόμενοι άνθρωποι ενάντια στον καπιταλισμό, την πλουτοκρατία και ότι συμβαίνει στις μέρες μας καταδικάζοντας τους φτωχούς να γίνουν ακόμα φτωχότεροι και μετατρέποντας τους ελεύθερους ανθρώπους σε δούλους, υπερασπιζόμαστε με θέρμη όσους βάζουν τους εαυτούς τους απέναντι στην εκμετάλλευση. Προσωπικά είμαστε απλήρωτοι εδώ και πάρα πολλούς μήνες και σε επίσχεση εργασίας. Δεν δεχόμαστε όμως καμία από τις άθλιες προτάσεις της εργοδοσίας για ατομικές συμβάσεις, τεράστιες μειώσεις των μισθών μας, ελάχιστες προκαταβολές κτλ.

Σήμερα το πρωί, λάβαμε ένα mail αναγνώστη το οποίο και σας παρουσιάζουμε παρακάτω. Το δημοσιεύουμε με μοναδικό σκοπό την πίεση (μέσω της δημοσιότητας) στον επιχειρηματία ο οποίος έχει αφήσει απλήρωτους τους εργαζόμενούς του και σαν ένδειξη συμπαράστασης προς τους εργαζόμενους (περισσότερο σε αυτούς που έχουν κάνει επίσχεση εργασίας και δεν έχουν δεχτεί τις ατομικές συμβάσεις!).

Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι με το να συμφωνούμε με τις προτάσεις-πιέσεις των εργοδοτών που μόνο σκοπό έχουν την εκμετάλλευσή μας, δεν πετυχαίνουμε τίποτα και το μόνο που κάνουμε είναι κακό στον εαυτό μας, στους συνανθρώπους μας και κυρίως ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!Ποσό 200 ευρώ για πέντε μήνες

Αυτά που γίνονται στην κλινική «Τίμιος Σταυρός» στο Αιγάλεω απλά δεν υπάρχουν και είναι κανονικός εφιάλτης. Ο ιδιοκτήτης της που είναι ο σκληρός επιχειρηματίας Θεόφιλος Κοντομήτρος εκεί που μας χρωστούσε δυο μήνες, μας έβαλε και υπογράψαμε ατομικές συμβάσεις και έφτασε στο σημείο να μας χρωστά πέντε μήνες. Μάλιστα για να δείξει την καλοσύνη του την περασμένη εβδομάδα μας έδωσε 200 ευρώ για αυτούς τους πέντε μήνες, μάλλον για να έχουμε να βάζουμε βενζίνη στα αυτοκίνητά μας και να πάνε στην δουλειά μας,. Θέλω να προσθέσω ότι ο ίδιος ο Θεόφιλος Κοντομήτρος είπε μπροστά σε όλους ότι του έκοψαν το ρεύμα στο σπίτι του.
Εμείς που έχουμε ατομικές συμβάσεις και δεν μπορούμε να κάνουμε επίσχεση εργασίας όπως έκαναν άλλα 15 άτομα που είναι συνάδελφοί μας και δεν τους έδωσε ούτε τα 200 ευρώ. Οσοι δουλεύουμε δεν παίρνουμε καθόλου ρεπό και επειδή πρόκειται για μονάδα νεφροπαθών κρατάμε 6-8-10 κρεβάτια, ανάλογα τις μέρες.
Εχουμε την απορία αν κανείς ελέγχει όλα αυτά, δηλαδή την κατάσταση στις ιδιωτικές κλινικές. Νοιάζεται κανένας για όλα αυτά; Όπως ακούμε όλοι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι είναι μέσα στους μισθούς αλλά το κακό στον «Τίμιο Σταυρό» στο Αιγάλεω έχει παραγίνει.


ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ

1 σχόλιο:

 1. Πορεία αλληλεγγύης για τους μαχητές της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

  Πορεία αλληλεγγύης σε όσους κι όσες διώκονται για την υπόθεση της Ε.Ο. ΣΠΦ
  Παρασκευή, 5 Οκτώβρη, 19.30, Προπύλαια (οδός Πανεπιστημίου, Αθήνα)

  Έναρξη της μεγάλης δίκης (17 κατηγορούμενοι-13 κρατούμενοι) – Κάλεσμα στο δικαστήριο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού
  Δευτέρα, 8 Οκτώβρη, 9.00

  Συνέλευση αλληλεγγύης στη ΣΠΦ και σε όσους κι όσες διώκονται για την ίδια υπόθεση /συγγενείς / φίλοι / σύντροφοι, συντρόφισσες

  ΑπάντησηΔιαγραφή