Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΕΝΔΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΔΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «STORMFRONT», ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ!

Το μέλος «Kronos97» καταγγέλλει ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι αρκετά ρατσιστική και ναζιστική:

«Ένα μήνυμα προς όλους τους λευκούς εθνικιστές: Η Χρυσή Αυγή δεν υποστηρίζει τους Λευκούς. Πολύ λίγοι εθνικιστές στην Ελλάδα είναι λευκοί εθνικιστές. Το κίνημα της Λευκής Ισχύος μόλις που υφίσταται. Μήπως νομίζετε ότι 400.000 άνθρωποι έγιναν ξαφνικά λευκοί εθνικιστές; Επίσης, ο εθνικοσοσιαλισμός είναι στιγματισμένος στην Ελλάδα. Ο αρχηγός του κόμματος έχει διαψεύσει ότι είναι εθνικοσοσιαλιστής. Ως ιδεολογία του διακηρύσσουν τον μεταξισμό.Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος είπε μέχρι και ότι έχει διακόψει τις επαφές με εθνικιστικά κόμματα στην Ευρώπη όπως η Forza Nuova και το NPD από τη στιγμή που άρχισαν να λένε τους Έλληνες τεμπέληδες και άχρηστους και ότι δεν θα δώσουν άλλα λεφτά. Το κόμμα θέλει να απελάσει όλους τους μετανάστες, ακόμα και τους λευκούς από ευρωπαϊκές χώρες. Δεν πιστεύουν ότι υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες. Ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής δήλωσε:
«Όλοι οι μετανάστες είναι παράνομοι.Δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες. Κανείς δεν τους ζήτησε να έρθουν. Δεν ανήκουν εδώ». Επίσης, δεν μπορείς να γίνεις μέλος του κόμματος αν δεν έχεις Έλληνες προγόνους για τουλάχιστον δύο γενεές. Ένας φίλος μου που έχει Καναδέζα μητέρα του απαγόρευσαν να γίνει μέλος. Θέλουν η Ελλάδα να εξέλθει από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο προσεχές μέλλον. Ο στόχος τους είναι η δημιουργία ενός στρατιωτικού κράτους μόνο για Έλληνες, στα πρότυπα της αρχαίας Σπάρτης»

Το μέλος «Malakas» (Σημ: πολύ εύστοχη επιλογή ονόματος πάντως) σπεύδει να υπερασπιστεί τη Χρυσή Αυγή, διαψεύδοντας τους Κρόνιους ισχυρισμούς:

«Αυτά δεν είναι αλήθεια. Ο μόνος λόγος που έχουν αρνηθεί τον Λευκό Εθνικισμό και τον Εθνικοσοσιαλισμό είναι ότι αυτά δεν κάνουν καλό στην δημόσια εικόνα τους, τόσο εκτός της χώρας αλλά ιδίως στο εσωτερικό της Ελλάδας, που έχει υποστεί ναζιστική κατοχή. Δεν μπορώ να βρω την ακριβή παραπομπή, αλλά ο Μιχαλολιάκος (ο αρχηγός) έχει πει ότι ένας Ευρωπαίος, μη-Έλληνας, που είναι εγκληματίας αξίζει για εμάς περισσότερο από έναν μη-λευκό που ζει στην Ελλάδα. Επίσης, ο μόνος λόγος που έχουν διακόψει την επαφή με τις προαναφερόμενες εθνικιστικές ομάδες είναι η ανθελληνική τους ρητορική. Η Χρυσή Αυγή βάζει πρώτα την Ελλάδα και δεύτερη την Λευκή Ευρώπη, αλλά παραμένουν χωρίς αμφιβολία ένα εθνικοσοσιαλιστικό κίνημα. Αρκεί να ρίξετε μια ματιά στο περιοδικό τους τα πρώτα χρόνια, όταν εξέφραζαν πιο ανοιχτά τον εθνικοσοσιαλισμό τους.Αλλά ακόμα και σήμερα είναι σαφέστατο ότι τόσο τα μέλη όσο και οι αρχηγοί τους είναι φλογεροί θαυμαστές του Αδόλφου Χίτλερ»

ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου