Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

2011 ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΩΝ!ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΟΝΟΙ…ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

Το πρόβλημα της προμήθειας καυσίμων για τα περιπολικά, κάτι που έχει γραφτεί επανειλημμένως, μόνο το κράτος μπορεί να το λύσει, το πρόβλημα της επισκευής των περιπολικών του Α.Τ. Λεχαινών πάντως...
... το έλυσε ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης!


Με αφορμή αυτή τη χορηγία του Εμπορικού Συλλόγου Λεχαινών ο πρόεδρος  Χαράλαμπος Παλλαδινός δήλωσε: «Η Ελλάδα βρίσκεται στην εντατική των διεθνών αγορών.  Η εικόνα των ακινητοποιημένων – λόγω βλαβών – περιπολικών μπορεί να έχει σαν συνέπεια ‘να στείλει στην εντατική’ την ασφάλεια των καταστημάτων και των πολιτών.

Αυτό, ένας ενεργός Σύλλογος όπως ο δικός μας δεν θα μπορούσε να το παρατηρεί σαν θεατής. Έτσι από το υστέρημά μας σπεύσαμε να 'λύσουμε τα χέρια' του Α.Τ. Λεχαινών. Μακάρι η πρωτοφανής κρίση στην αγορά να μας επέτρεπε να προσφέρουμε περισσότερα.  Νομίζω, όμως, ότι εμείς οι έμποροι των Λεχαινών, αν συνυπολογίσουμε και τη δωρεά στην επισκευή του φωτοτυπικού και του fax του Α.Τ., κάναμε μια καλή αρχή».


http://iliatora.gr/news_details.php?id=5275

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου