Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Η χρονιά της ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Η ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ είναι το μοναδικό τηλεοπτικό δίκτυο που εκπέμπει από την Κατερίνη, με εμβέλεια στους περισσότερους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και της Θεσσαλίας, ενώ ήδη έχει λάβει το πράσινο φως από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για να εκπέμψει το πρόγραμμά του ψηφιακά και στην Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα μάλιστα με την επίσημη έρευνα που είχε ζητήσει το υπουργείο Τύπου και είχε διενεργηθεί από τις εταιρείες MRB, VPRC και METRON ANALYSIS σε δείγμα 105.184 ατόμων στο νομό Πιερίας η αθροιστική τηλεθέαση εβδομάδας αγγίζει το 61,3%.
Το πρόγραμμα της ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ είναι μεικτό, περιλαμβάνει δηλαδή ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές.
Έμφαση δίδεται στη διεισδυτική παρουσίαση των τοπικών γεγονότων της Πιερίας, της Ημαθίας και της Πέλλας, με την καθημερινή μεσημβρινή εκπομπή 2Ν ΕΠΙ ΤΥΠΟΥ και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων στις 20.30
Στον τομέα της ψυχαγωγίας ναυαρχίδα της ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ αποτελεί η εκπομπή SURVIVOR ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ που μεταδίδεται καθημερινά στις 19.00.
Στον τομέα της αθλητικής ενημέρωσης από Τρίτη έως και Σάββατο μεταδίδεται η εκπομπή Scorer, διάρκειας δύο ωρών από τις 17.00.
Φροντίζουμε πάντα το παραγώμενο τηλεοπτικό προϊόν να απευθύνεται σε όσο το δυνατόν περισσότερες ηλικιακές ομάδες, έτσι ώστε να αγγίζουμε τα δυναμικά- παραγωγικά κοινά.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το ποσοστό των τηλεθεατών μας που ανήκει στην ηλικιακή κατηγορία 15-34 φτάνει- σύμφωνα με την επίσημη έρευνα- στο 23,4%, ενώ το κοινό που ανήκει στην κατηγορία 35-54 ετών είναι το 34,1%.
Τούτο πρακτικά σημαίνει ότι σχεδόν έξι στους δέκα τηλεθεατές της ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα που έτσι κι αλλιώς θεωρείται η κρισιμότερη για όλες τις διαφημιστικές εταιρείες της χώρας.
Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να μας δώσετε την ευκαιρία να μιλήσουμε από κοντά για το ενδεχόμενο πιθανής συνεργασίας.





  http://www.pierianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου