Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ειδικές τιμές για ανέργους από οκτώ εταιρείες

Στην προσφορά των προϊόντων τους με ειδικές τιμές προς τους ανέργους που διαθέτουν
- σε ισχύ - κάρτα ανεργίας προχωρούν άμεσα - και για χρονικό διάστημα που προσδιορίζουν οι ίδιες - οκτώ εταιρείες, ανταποκρινόμενες στην προτροπή του ΟΑΕΔ

Αυτό ανακοίνωσε κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο διοικητής του ΟΑΕΔ Ηλίας Κίκίλιας.
Συγκεκριμένα, έκπτωση 20% στους εγγεγραμμένους ανέργους παρέχει ο όμιλος «ΑΚΜΗ» η «PepsiCo - Ivi & Tasty Foods», (στα αναψυκτικά όσο και στα σνάκς) τα Flocafe και τα εστιατόρια «LA PASTERIA». Μειωμένες τιμές κατά 10% θα παρέχουν τα «Everest» και τα «ΟLYMPUS PLAZA FOOD PARKS» Goody's στα καταστήματα με την ειδική σήμανση και με επίδειξη της κάρτας ανεργίας.
Ειδικές τιμές, μειωμένες κατά 10% θα παρέχουν οι εταιρείες «Κωτσόβολος - Dixons», ξεκινώντας από το διήμερο 3 και 4 Ιουνίου. Η εταιρεία «ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ» θα παραχωρεί έκπτωση κατά 21% στις γαλοπούλες (βραστή και στην καπνιστή) και 33% στην πάριζα. Οι ειδικές τιμές θα δοθούν με την μορφή κουπονιών με την αγορά 250γρ αλλαντικού και θα παρέχεται στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και Βερόπουλος.
Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WIND, θα ανακοινώσει εντός των ημερών την προσφορά της, ενώ ειδικές τιμές για ανέργους (που θα εξειδικευθούν σύντομα) θα ορίσει σύντομα η «Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ» για τα προϊόντα «Γεμιστά» μπισκότα και «Φρυγανιές Παπαδοπούλου».

http://www.blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου