Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

Πόλεμος Κροίσων για το Super Paradise

Πόλεμος μεταξύ Κροίσων έχει ξεσπάσει στη Μύκονο μετά τη δημοσιοποίηση της πώλησης του πιο φημισμένου club παγκοσμίως, του ιστορικού «Coco club», το οποίο βρίσκεται στην παραλία Super Paradise στο Νησί των Ανέμων.

Η τιμή του ανέρχεται στα έξι εκατομμύρια ευρώ και ήδη έχουν βρεθεί οι πρώτοι υποψήφιοι μεγιστάνες αγοραστές, που έχουν επικοινωνήσει απευθείας με τους τρεις ιδιοκτήτες προκειμένου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την αγορά του. Η είδηση της πώλησης του πιο μοδάτου club έχει γίνει γνωστή σε όλο το νησί.
Μέχρι στιγμής πάντως, όπως ακούγεται αλλά και όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, ένας από τους τρεις ιδιοκτήτες του club, ο κ. Σταύρος Κυράνης, μία πασίγνωστη εταιρεία με έδρα την Αγγλία και διακεκριμένοι Ισραηλινοί επιχειρηματίες είναι αυτοί που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για την αγορά, καθώς σκέφτονται πολύ σοβαρά να επενδύσουν στο νησί μεγάλα οικονομικά κεφάλαια. Ο ιδιοκτήτης κρατά την ταυτότητα των υποψήφιων αγοραστών εφτασφράγιστο μυστικό, καθώς δεν θέλει με τίποτε να διαρρεύσουν τα ονόματά τους και οι επαγγελματικές τους ιδιότητες.
Η μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο και η ιδιαιτερότητα του σημείου που τους καλοκαιρινούς μήνες συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες από όλον τον κόσμο έχουν κινήσει το ενδιαφέρον μεγάλων ονομάτων του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού κόσμου, καθώς από τη στιγμή που έγινε γνωστή η πώλησή του δεν είναι λίγοι αυτοί που σκέφτονται πολύ σοβαρά την απόκτησή του, ακόμα και αν δεν έχουν έρθει σε επαφή με τους τρεις ιδιοκτήτες.
Στην τιμή πώλησης που φτάνει τα έξι εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με τον κ. Σταύρο Κυράνη, εκτός από το club περιλαμβάνονται επιπλέον και άλλα είκοσι στρέμματα που βρίσκονται γύρω από αυτό, τα οποία καταλήγουν στη μοναδική παραλία του Super Paradise με τα κρυστάλλινα, καταγάλανα νερά.
Gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου