Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Εκτονώνεται η κρίση με Λοβέρδο

Προς εκτόνωση βαίνει, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η κρίση που δημιούργησε σήμερα στην κυβέρνηση ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος με τις δηλώσεις του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ., Λοβέρδος δεν πρόκειται να παραιτηθεί και παραπέμπουν στα λόγια του πρωθυπουργού σε πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο ότι κάθε υπουργός μπορεί να διατυπώνει προτάσεις και να λέει ελεύθερα την άποψή του.

Πλήρη κάλυψη στον υπουργό Υγείας παρέσχε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος δήλωσε ότι «ο κ. Λοβέρδος κάνει σημαντική δουλειά», επισημαίνοντας παράλληλα το θετικό έργο που επιτέλεσε όταν ήταν στο υπουργείο Εργασίας σε σχέση με το Ασφαλιστικό.
Όσο για την πρόταση του υπουργού Υγείας να εγκριθεί το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα με αυξημένη πλειοψηφία και τις αποφάσεις με την τρόικα να τις εγκρίνει το Υπουργικό Συμβούλιο, ο κ. Πεταλωτής ανέφερε ότι «οι υπουργοί είναι γόνιμο να καταθέτουν τις προτάσεις και απόψεις τους και να υπάρχει διάλογος, οι αποφάσεις όμως λαμβάνονται στο Υπουργικό Συμβούλιο όπου διαμορφώνεται κοινή συνισταμένη».
Τίποτα ωστόσο δεν πρέπει να αποκλειστεί για σήμερα και όλοι βρίσκονται ακόμη σε επιφυλακή.
Διαβάστε επίσης: Απειλεί με παραίτηση ο Λοβέρδος

http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου