Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

Κλειστό το κέντρο την Κυριακή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της διεξαγωγής του 28ου γύρου της Αθήνας.
Από τις 8 το πρωί και έως το τέλος του αγώνα η Τροχαία θα διακόπτει σταδιακά την κυκλοφορία στους δρόμους των τριών διαδρομών του αγώνα και στους κάθετους δρόμους, μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10 το πρωί, από το Παναθηναϊκό Στάδιο.
Την ίδια ώρα θα γίνει εκκίνηση για τα ΑΜΕΑ στην πλατεία Κολοκοτρώνη (Σταδίου και Κολοκοτρώνη). Ο τερματισμός για όλες τις διαδρομές θα γίνει στην πλατεία Συντάγματος όπου στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί συναυλία.
Η μετακίνηση των συμμετεχόντων στον αγώνα θα είναι δωρεάν με όλα τα μέσα μεταφοράς με την επίδειξη του δελτίου συμμετοχής.
Οι τρεις διαδρομές του γύρου της Αθήνας είναι:
* 1η Διαδρομή (8,5 χλμ.): Παναθηναϊκό Στάδιο (Αφετηρία)- Βασ. Κωνσταντίνου – Βασ. Σοφίας (Hilton) – Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) – Πλ. Ομονοίας – Αγ. Κωνσταντίνου – Σωκράτους – Παναγή Τσαλδάρη (Πειραιώς) – Αγ. Ασωμάτων – Αποστόλου Παύλου – Διονυσίου Αρεοπαγίτου - Βασ. Αμαλίας – Φιλελλήνων – Πλ. Συντάγματος (Τερματισμός).
* 2η Διαδρομή (2,5 χλμ.): Παναθηναϊκό Στάδιο (Αφετηρία) - Βασ. Κωνσταντίνου – Βασ. Σοφίας (Hilton) - Βασ. Γεωργίου Α΄ - Πλ. Συντάγματος (Τερματισμός).
* 3η Διαδρομή (Ατόμων με Αναπηρία): Πλ. Κολοκοτρώνη (Αφετηρία) – Σταδίου – Πλ. Συντάγματος (Τερματισμός).

http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου