Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Θα μας τρελανουμε...2007

Θα μας τρελανουμε ολοι!!!!!
εκμεταλλευόμενοι τα γεγονότα μερικοί θέλουνε να το παίξουνε και καλλιτέχνες...απο τα blogs μέχρι τα κανάλια βόλτα κάνει η παρακάτω φωτογραφία που είναι τραβηγμένη το "2007"  μάλιστα το "2007"...αν και την ποσταραμε  και εμείς σας ζητάμε συγνώμη και ξανά δημοσιεύουμε την πραγματικότητα.
και αν νομίζετε οτι σας λέμε ψέματα... αναζητήστε το συγκεκριμένο τσολιά να δείτε εαν κάνει τι θητεία του στρατό ....χαχαχαχαχ σπίτι του είναι και γελάει με αυτά που βλέπει!!!!

3 σχόλια:

  1. Μιας που ανήκουμε στους «καλλιτέχνες» που κάναμε χρήση (στην εικόνα τίτλου του blog) της γνωστής εικόνας (από το 2007) ως συμβόλου για τα μελλούμενα, θέλουμε να υπεραμυνθούμε της αναδημοσίευσης της.

    Δεν έχει σημασία αν ο εύζωνας αυτός είναι σήμερα πολίτης, διότι στη θέση του (τουλάχιστον μέχρι να τους απομακρύνουν) βρέθηκαν και οι σημερινοί εύζωνοι που εξακολουθούν να τιμούν τους άγνωστους πεσόντες στους πολέμους της Ελλάδας.

    Η φωτογραφία αυτή έχει αποχτήσει συμβολικό χαρακτήρα και αυτό δεν είναι για γέλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε NewNeuromancer έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν αναφερθήκαμε σε όλα τα blogs. Εξάλλου κι εμείς στην αρχή το είχαμε αναρτήσει. Αναφερθήκαμε καθαρά σε αυτούς που ήθελαν να εκμεταλλευτούν τη συγκεκριμένη φωτό προς όφελός τους. Ευχαριστούμε για το σχόλιό σου δίνοντάς μας έτσι την ευκαιρία να επανορθώσουμε για τέτοιες παρεξηγήσεις. Ζητάμε συγνώμη για την όποια προσβολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχει λόγος για συγγνώμη. Διάλογο κάνουμε, προσπαθώντας να βοηθήσει ο ένας τον άλλο σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς για την χώρα και τη Δημοκρατία.

    Τα ΜΜΕ και οι παπαγάλοι τους (μερικοί από τους οποίους κάνουν τους bloggers) θα κάνουν τη δουλεία τους κι εμείς το χόμπι μας ως ερασιτέχνες (δηλ. εραστές της «τέχνης») του blogging. Και η «τέχνη» της ιστολογίας επιβάλει να έχουμε πάντα στο νου μας τον συμπολίτη μας. Αυτόν οφείλουμε να βοηθήσουμε να προσεγγίσει την πραγματική αλήθεια (κατά δύναμη…).

    Αυτά, με φιλικούς χαιρετισμούς από έναν συμπολίτη που υπήρξε κάποτε απλήρωτος εργαζόμενος και τώρα πια άνεργος (αλλά ενεργητικός).

    Συνεχίστε να μπλοκάρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή