Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Κύριε Μόσιαλε, αληθεύουν αυτά που καταγγέλει εναντίον σας η ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ;

ΕΓΓΡΑΦΑ - ΦΩΤΙΑ 

Πολλοί εκεί στο ΠΑΣΟΚ, φωνάζανε επί Νέας Δημοκρατίας  για το ηθικό και το νόμιμο. Που είναι τώρα; Διαβάστε τι καταγγέλει η ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ για τον υπουργό επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Ηλία Μόσιαλο... Έχει συστήσει Άνωνυμη Εταιρεία υπό την επωνυμία "Ασφάλεια Ιατρική Α.Ε.", μαζί με τον δήμαρχο Αμαρουσίου, κύριο Πατούλη; Μιλάμε για πληροφόρηση εκ των έσω...


Τα όσα διαβάζουμε είναι τουλάχιστον απίστευτα! Ο κος Μόσιαλος φαίνεται ότι πολύ πριν καταλήξει στο ΠΑΣΟΚ είχε ιδεολογικές αναζητήσεις σε όλα τα πολιτικά σχήματα της Αριστεράς και του Κέντρου.

Θα μας πείτε, δικαίωμά του, να "ψάχνεται" και να κατασταλάζει τελικά εκεί που ο ίδιος πιστεύει ότι βρίσκει την ιδεολογική του... γαλήνη. Όμως το να στήνει εταιρεία με... διακομματικούς εταίρους και μάλιστα όπως τα... σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ αφήνουν να εννοηθεί είχε "περίεργη σχέση με το δημόσιο", κάθε άλλο παρά ηθικό είναι, πόσο μάλλον νόμιμο αν διαπιστωθεί ότι συνεχίζει να υφίσταται.

Κατ' αρχήν, ας δούμε το έγγραφο με τις καταγγελίες της ΠΑΣΚΕ


Όμως, τα... συντροφικά μαχαιρώματα δε σταματούν εκεί, αφού διαρρέεται και το ΦΕΚ, με το καταστατικό ίδρυσης της εταιρείας του κου Μόσιαλου, φυσικά με τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη (ο οποίος ανήκει στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας). Δείτε το:

Τελικά είναι διακοματική η διαπλοκή, έτσι;

Αναμένουμε απαντήσεις κύριε Υπουργέ....http://planet-greece.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου