Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ... ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ!!!

Μήπως νομίζετε ότι το έχετε ξαναζήσει; Κι εμείς αυτό νομίζουμε. Οι τεχνικοί του ALTER για άλλη μια φορά είναι σε επίσχεση εργασίας (θα ακολουθήσουν οι δημοσιογράφοι μέσα στην εβδομάδα, όπως αποφάσισαν σήμερα)και κανείς δεν δείχνει να ενδιαφέρεται ώστε να πληρωθούν! Οι τεχνικοί όμως έχουν αποδείξει και σε παλαιότερες επισχέσεις ότι δεν είναι προβατάκια που ότι τους υποσχεθούν θα το πιστέψουν (άλλωστε τα περισσότερα που τους έχουν υποσχεθεί έχουν βγει ψέμματα)! Έτσι λοιπόν, συγκεντρωθήκανε σήμερα, για μία ακόμα φορά στο αίθριο του σταθμού για να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και να αποφασίσουν τις κινήσεις τους. Μάθανε λοιπόν ότι ο κ. Γιαννίκος είπε ότι δεν έχει άλλα χρήματα για να τους πληρώσει. Επίσης ο κ. Καζίνος (της ARGO αν θυμάστε, που θα μπει στο ALTER παρέα με το άρθρο 99) ζήτησε από τους εργαζόμενους να κάνουν υπομονή και να βάλουν πλάτη μέχρι τα Χριστούγεννα ...!!!!
Μετά την ενημέρωση λοιπόν ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας. Κατατέθηκαν προτάσεις για τις περαιτέρω ενέργειες των τεχνικών και αυτή που ψηφίστηκε σχεδόν παμψηφεί ήταν να κοπούν όλες οι διαφημίσεις από εκείνη τη στιγμή! Ετσι μόνο θα τους πονέσει!!! Οταν θα χάσουν οποιοδήποτε έσοδο του καναλιού. Γιατί μην ξεχνάμε ότι ακόμα και στις επαναλήψεις παίζουν διαφημίσεις. Μπορεί να μην πληρώνονται το ίδιο αλλά έσοδα υπάρχουν (τα οποία βέβαια δεν πηγαίνουν στους μισθούς των υπαλλήλων)!
Οπότε επικοινώνησε το σωματείο με τον κ. Γιαννίκο για να τον ενημερώσουν για την απόφασή τους και να απαιτήσουν να κοπούν οι διαφημίσεις. Ο κ. Γιαννίκος όμως τους
πήγαινε από 10λεπτο σε 10λεπτο (ναι θα τα πούμε σε 10 λεπτά). Κάποια στιγμή λοιπόν μαζέυτηκαν όλα σχεδόν τα άτομα που βρίσκονταν στο αίθριο, έξω από την ροή για να πιέσουν κι άλλο τα πράγματα! Ο κ. Γιαννίκος όμως (όταν επιτέλους αποφάσισε να μιλήσει με την ΕΤΙΤΑ) δεν είδε με καλό μάτι το κόψιμο των εσόδων του και αρνήθηκε να δώσει την άδειά του για να αφαιρεθούν οι διαφημίσεις από το πρόγραμμα. Να ενημερώσουμε τον κ. Γιαννίκο, στην περίπτωση που του διαφεύγει, ότι ναι ok αυτός είναι το αφεντικό αλλά με μία προϋπόθεση: Δεν δίνεις διαταγές όταν έχεις απλήρωτους εργαζόμενους. Αφεντικό θα είσαστε πάλι και θα κάνετε κουμάντο όταν θα εξοφλήσετε τους εργαζόμενούς σας.
Οσο αποφασισμένος όμως ήταν ο μεγαλομέτοχος του καναλιού, άλλο τόσο ήταν και οι τεχνικοί...!!!Μπουκάρανε λοιπόν στην ροή (με ειρηνικό πάντα τρόπο!!!) και ενημερώσανε τον προϊστάμενο της ροής ότι παρόλες τις αντιρρήσεις του κ. Γιαννίκου, αυτοί απαιτούνε να κόψουν τις διαφημίσεις. Οταν αυτό δεν έγινε δεκτό, το σωματείο απλά ρώτησε: "Τι προτιμάτε να μας δείξετε πως να κόψουμε τις διαφημίσεις ή να ρίξουμε μπάρες στον αέρα;"
Εδώ και λίγη ώρα λοιπόν, οι τηλεθεατές του ALTER (όσοι έχουν απομείνει) μπορούν να θεωρούνται πολύ τυχεροί. Γιατί μπορούν να βλέπουν πρόγραμμα χωρίς break για διαφημίσεις!!! Σαν να έχουν δωρεάν NOVA δηλαδή!!! Τυχερούλιδες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου