Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε: Eκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο Γενικό Γραμματέα της ΕΤΙΤΑ



Θεσσαλονίκη 26 Σεπτεμβρίου 2011                                                                    Αριθ. Πρωτ. 1530
Δ  Ε  Λ  Τ  Ι  Ο    Τ  Υ  Π  Ο  Υ
Καταγγέλλουμε τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι που, από το πρωί σήμερα, μέσα από τις εκπομπές του και τα δελτία ειδήσεων  κατασυκοφαντεί τον Γενικό Γραμματέα της ΕΤΙΤΑ κατηγορώντας τον ότι χειροδίκησε σε ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗ – ΗΧΟΛΗΠΤΗ – ΤΕΧΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΖΕΥΞΕΩΝ – ΟΔΗΓΟ ΜΗΧΑΝΗΣ … κλπ  που εργάζεται σε αυτόν.
Καταγγέλλουμε επίσης την αλόγιστη συμπεριφορά όποιων δημοσιογράφων ενεπλάκησαν στην υπόθεση πήραν θέση και δημοσιοποίησαν το όνομά του χωρίς να κάνουν κάποια στοιχειώδη έρευνα για το γεγονός.
Είναι λυπηρό εργαζόμενοι να γίνονται ένα με τους
εργοδότες  και να υπερασπίζονται με τόσο πάθος τα στενά οικονομικά τους συμφέροντα. Είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα καταλάβουν το λάθος τους και θα μετανιώσουν που έγιναν αντικείμενο εργοδοτικής εκμετάλλευσης για την κατασυκοφάντηση της μοναδικής ελπίδας, ειδικά σήμερα, του κάθε εργαζόμενου, ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.
Θυμίζουμε στον συνάδελφο πολυεργαλείο, που πρώτος επιτέθηκε  με ακατονόμαστες φράσεις αρχικά και με χρήση βίας κατόπιν, ότι ο εργοδότης του είναι αυτός που καταστρατηγεί τις υπάρχουσες ΣΣΕ, επέβαλε τις ατομικές συμβάσεις εργασίας και απέλυσε όσους τις  αρνήθηκαν.
Τέλος εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο Γενικό Γραμματέα της ΕΤΙΤΑ και του ζητάμε να συνεχίσει απρόσκοπτα τον αγώνα του για την υπεράσπιση των εργασιακών μας κατακτήσεων. Οι ενέργειες αυτές είναι συμπτωματικές και καταδικαστέες στην συνείδηση όλων των εργαζομένων.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου