Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ALTER…

Σήμερα στις 20:00 είχε προγραμματιστεί συνάντηση των 3 σωματείων (ΕΣΗΕΑ,ΕΠΗΕΑ,ΕΤΙΤΑ) με τον κ. Γιαννίκο. Όπως έχει ξαναγίνει, ο κ. Γιαννίκος ανέβαλε το ραντεβού γιατί όπως είπε δεν είχε κάτι να πει και το κανόνισε για την Πέμπτη στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ όπου θα έχει κάτι να πει μέχρι τότε.
Ταυτόχρονα είχε κανονιστεί συγκέντρωση των εργαζομένων του ALTER στον χώρο του τηλεοπτικού σταθμού για να γίνει ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις της συνάντησης. Από τη στιγμή βέβαια που η συνάντηση, για άλλη μια φορά δεν πραγματοποιήθηκε, έπρεπε να γίνει κάτι. Κάτι ούτως ώστε να σταματήσει αυτή η κοροϊδία. Αφού του δώσαμε 2 μέρες περιθώριο, έπρεπε να μας δώσει κι αυτός κάτι…
Τι ακριβώς είναι αυτό το κάτι; Μα φυσικά οι διαφημίσεις του!!! Οι δικιές του και του κ. Κουρή. Τι έγινε λοιπόν;

Κατέβηκαν τα διοικητικά των 3 σωματείων στη ροή και με τηλεφωνική επικοινωνία, δέχτηκε ο κ. Γιαννίκος να απομακρυνθούν από το πρόγραμμα τα συγκεκριμένα σποτ. Η ροή θα διαμορφωνόταν ως εξής: πρόγραμμα – κάρτα εργαζομένων – πληρωμένες διαφημίσεις (όχι Γιαννίκου και Κουρή) – κάρτα εργαζομένων- πρόγραμμα κτλ. Να διευκρινίσουμε ότι στον χώρο του καναλιού υπήρχαν πάρα πολλοί εργαζόμενοι για να υποστηρίξουν έμπρακτα την συγκεκριμένη απόφαση. Αυτό που κανονίστηκε έπαιξε έτσι ακριβώς ΜΟΝΟ 1 ΦΟΡΑ!!!! Γιατί; Γιατί αφού οι εργαζόμενοι είδαν ότι όλα πήγαν όπως τα είχαν συμφωνήσει, αποχώρησαν. Μόλις λοιπόν αποχώρησαν και έμειναν λιγότερα από 20 άτομα στο κανάλι (και αυτά απλά γιατί είχαν πιάσει ψιλοκουβέντες) ο κ. Γιαννίκος διέλυσε την συμφωνία!!! Αμέσως άρχισαν να παίζουν όλα τα σποτ που είχαν βγει εκτός!!! Όσο όμως ετοιμοπόλεμος ήταν ο κ. Γιαννίκος, άλλο τόσο ετοιμοπόλεμοι ήταν και οι εργαζόμενοι!!!! Μέσα σε λίγη ώρα συγκεντρωθήκαν πάλι τουλάχιστον 60 άτομα και συνεχίζει ακόμα και αυτή την ώρα να επιστρέφει κόσμος! Πανικόβλητος ο κ. Γιαννίκος επικοινώνησε τηλεφωνικά και ζήτησε να επιστρέψουμε στην συμφωνία που είχε γίνει. Έλα μου όμως που του έχουμε δώσει απίστευτα πολλές ευκαιρίες…!!! Το δις εξαμαρτείν … όμως που έλεγαν και οι αρχαίοι… Η απάντηση των εργαζομένων ήταν «κάρτα και τίποτα άλλο»!!!!
Από εκείνη την ώρα λοιπόν παίζουν μόνο οι 2 κάρτες των εργαζομένων στον αέρα του ALTER. Η κάρτα της πρώτης επίσχεσης και η νέα κάρτα που έχουν φτιάξει.
ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!!!!!!! ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ!!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ!!! ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΟΧΗ!!!!


Απλήρωτος εργαζόμενος στο ALTER

Σχόλιο δικό μας: Να ευχηθούμε καλό κουράγιο στα παιδιά του ALTER. Όσο για τα υπόλοιπα κανάλια, βρε παιδιά αυτό το πρόβλημα είναι έξω και από τις δικιές σας πόρτες. Ήδη έχουν ξεκινήσει τα πανηγύρια με καθυστερήσεις πληρωμών, απολύσεις κτλ και στα δικά σας «μαγαζιά». Γιατί δεν κάνετε κάτι να συμπαρασταθείτε στους συναδέλφους σας; Δεν λέμε να το αναφέρεται στον «αέρα». Μιλάμε για στάσεις και απεργίες….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου