Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Αιδώς … κωλοτούμπες!

Επειδή η ιστορία γράφει και δεν ξεχνά, ας δούμε τι έλεγαν και πως συμπεριφέρονταν όλοι αυτοί που χθες το βράδυ έδωσαν την ψήφο τους στον κ. Παπανδρέου..


Η Λούκα Κατσέλη καταψήφισε το άρθρο 37 για τις συμβάσεις εργασίας καταγγέλλοντας την κυβέρνηση ότι ουσιαστικά παραδίδει το εργατικό κίνημα και τις κατακτήσεις δεκαετιών στα χέρια των ξένων. Ψήφισε χθες και ανταμείφτηκε με επιστροφή στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ. Εδώ βέβαια πρέπει να ρωτήσουμε το εξής: Αφού η κ. Κατσέλη είχε τεθεί εκτός Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, γιατί πήγε και μίλησε και γιατί ψήφισε; Μήπως γιατί ήταν απαραίτητη η ψήφος της;


Η Ευα Καϊλή ή… καλτσοδέτα κατά τους συντρόφους της. Τι δεν είπε για την κυβέρνηση αλλά ξαφνικά καλύφθηκε από τον κ. Παπανδρέου και τον ψήφισε. Όλη η χώρα και η Ευρώπη στηριζόταν στην κ. Καϊλή η οποία πήρε τα δικά της 15 λεπτά δημοσιότητας και λούφαξε.


Ο κ. Λιτζέρης, ζήτησε πολλές φορές από τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί θεωρώντας λίγο πολύ ανίκανο. Τι έκανε χθες; Σήκωσε το χέρι του και νομιμοποίησε τον ανεκδιήγητο.


Ο Α. Λοβέρδος,
μεγάλος κωλοτούμπας. Στο υπουργικό ήταν ο μόνος που είχε τα κότσια να πει στον Παπανδρέου να φύγει και χθες έλεγε ότι δε μετέχει σε διαδικασίες που ουσιαστικά δεν έχουν μέσα τη λέξη παραίτηση του πρωθυπουργού. Καλύφθηκε κι αυτός πίσω από τις αοριστίες του κ. Παπανδρέου αλλά έκανε την πάπια για την αδυναμία σχηματισμού κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Αλλά τι να πεις, θέλει κι αυτός μερίδιο στην εξουσία.


Η Βάσω Παπανδρέου. Της είπαν όλοι μπράβο που επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντάς του ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Με τα χθεσινά ο κ. Παπανδρέου μπήκε και στον τόπο και στο χρόνο; Προφανώς γι αυτό η κ. Παπανδρέου που πρόσφατα είχε πει ότι ψηφίζει τελευταία φορά, σήκωσε το χέρι της και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης.


Η Αννα Διαμαντοπούλου δεν ήταν αυτή που είπε στην Κ.Ο. εμφανώς οργισμένη ότι τους δούλεψε ο κ. Παπανδρέου και δεν προχωρά σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας; Τώρα που πάει σε συζητήσεις χωρίς τη ΝΔ, επομένως σε ψευδεπίγραφη κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, τι έχει να πει η κ. Διαμαντοπούλου;


Ο Ντ. Βρεττός που υπέγραψε με άλλους βουλευτές της ΝΔ κείμενο που ουσιαστικά ζητούσε συνεργασία των δύο κομμάτων για να σωθεί η χώρα, γιατί σήκωσε το χέρι του χθες;


Η Ελ. Παναρίτη έχει καλυφθεί με τα όσα έγιναν χθες; Οικονομολόγος η ίδια γνωρίζει σε τι περιπέτειες μπήκε η χώρα;


Ο κ. Οδ. Βουδούρης που είπε ότι δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση και τον κ. Παπανδρέου αλλά ψηφίζει για… τη φουκαριάρα τη μάνα του, γιατί δεν είχε την τόλμη να κάνει κάτι για την πατρίδα;


Σ’ όλους αυτούς θα πρέπει να προστεθούν οι Καρτάλης, Κεφαλίδου, Αμοιρίδης, Καρύδης αλλά και τόσοι άλλοι που έκαναν γεύματα και δείπνα και «έτρωγαν » τον κ. Παπανδρέου.


Πώς λοιπόν να εμπιστευτείς κανείς ανθρώπους της κωλοτούμπας; 
Αυτοί οι άνθρωποι θα σώσουν τη χώρα από την καταστροφή;

aetos-grevena

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου