Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Το video που ενόχλησε και λογοκρίθηκε από τον ΣΚΑΪΠροχθές έφτιαξα ένα σατιρικό βίντεο-παρωδία με βάση τα διάφορα διαφημιστικά σποτάκια που παίζει τώρα τελευταία ο ΣΚΑΪ, όπου παρουσιάζει τους κατευθυνόμενους δημοσιογράφους-μαριονέτες του ως το άκρον άωτον της έντιμης και ειλικρινούς δημοσιογραφίας. Εν ολίγοις, ο σουρεαλισμός στο κόκκινο.

Το ότι το βίντεο αυτό έγινε τόσο δημοφιλές και διαδόθηκε πάρα πολύ μέσα σε ελάχιστο χρόνο, αυτό δεν το περίμενα. Προφανώς εξέφραζε τον κόσμο, γιατί έλεγε αυτά ακριβώς που σκέφτονται και οι περισσότεροι γι αυτό το φιλομνημονιακό διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο κανάλι.

Όλα αυτά σίγουρα δεν άρεσαν στον ΣΚΑΪ, που αντέδρασε καταγγέλλοντάς το στο youtube για "παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων", με αποτέλεσμα το youtube να το κατεβάσει από τον λογαριασμό μου.
Η επίκληση των πνευματικών του δικαιωμάτων είναι φυσικά πράγμα γελοίο, αφού στο youtube
παίζουν ανενόχλητα, εδώ και χρόνια, εκατοντάδες βιντεάκια/αντιγραφές από τον ΣΚΑΪ, μέχρι και ολόκληρες πολύωρες εκπομπές... ...όμως ο ΣΚΑΪ συγκινήθηκε μόνο για το ενός λεπτού βιντεάκι μου.

Για να μην τα πολυλογούμε, το βίντεο αυτό το ανεβάζουμε ξανά, σε άλλο σέρβερ, και προσθέτουμε και ακόμα ένα βίντεο-bonus, ως μπουρμπουάρ για τον Αλαφούζο, σαν ανταμοιβή για το νέο ταλέντο που ανέπτυξε, αυτό του λογοκριτή της σάτιρας.

Τα φοβερα βιντεάκια θα τα δείτε ΕΔΩ

jungle-report

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου