Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

Ένωση Αστυνομικών Υπαλληλων Αττικής: "Δεν θα αφήσουμε να χρεοκοπήσει το Ταμείο"

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΤΥΠΟΥΣΑΤΕ ΜΕ ΒΙΑΙΟΤΗΤΑ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣΓράφει η Πόπη Σουφλή

Άργησαν να αντιληφθούν οι αστυνομικοί τα προβληματα που θα πλήξουν και τον δικό τους χώρο, με την υπογραφή του Μνημονίου και του του πρώτου και του δεύτερου και με όσα κουβαλά η παράδοση της χώρας μας στου διεθνείς τοκογλύφους.
Υποταγμένοι στις εντολές των ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ πολιτικών, υπηρέτησαν το σύστημα των επίορκων, επιδεικνύοντας απίστευτη βιαιότητα εναντίον των εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών που αντιστέκονταν στην πλήρη ισοπέδωση του ελληνιού λαού.
Ενδεχομένως, να πίστευαν ότι η υπακοή που επέδειξαν στον πολιτικό τους προϊστάμενο και στους επικεφαλείς της Αστυνομίας, και υλοποιώντας τις εντολές τους, τσάκισαν τον λαό στο ξύλο και στα δακρυγόνα, θα τους γλύτωνε από την λαίλαπα που θα ακολουθούσε με την υπογραφή των Μνημονίων.
Σήμερα, εκτός από την περικοπή του μισθού τους, που τους εξομειώνει με τους μισθούς όλων των Δημοσίων Υπαλλήλων, κατ' επιταγήν της Τρόικας, διαπιστώνουν ότι η περιουσία του Ταμείου τους, γίνεται .. σκόνη, και περιέρχεται στην ουσία στα χέρια των Τοκογλύφων.
Η ανακοίνωσή τους, (παρατίθεται κατωτέρω ολόκληρη) σε διαφορετική περίπτωση, το λιγότερο, θα προκαλούσε την διάθεση αλληλεγγύης. Και κυρίως το τελευταίο κομμάτι της, που αφορά στον .. αγώνα τους.
"Τίποτα δεν μας χαρίζεται. Για όλα απαιτείται αγώνας σκληρός και επίπονος.
Δεν θα αφήσουμε να χρεοκοπήσει το Ταμείο", γράφουν..
Λυπάμαι, που εκφράζοντας προσωπική άποψη, δεν έχω ούτε ίχνος οίκτου.
Αν τον Ιούλιο του 2010, είχαν σταθεί στο πλευρό του λαού αντί να τον βοβμαρδίζουν με τα χημικά, και τα δακρυγόνα, ξεσπώντας την πιο μοχθηρή πλευρά της ψυχής τους, εναντίον του, σήμερα, όλοι αυτοί οι ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, θα είχαν εξαφανισθεί από την χώρα και δεν θα είχαν τολμήσει να υπογράψουν κάνενα Μνημόνιο παράδοσης της πατρίδας και λεηλασίας των μισθών των ελλήνων..
Κύριοι της Αστυνομίας , παθαίνετε, ότι έπαθε και ο υπόλοιπος ελληνικός λαός.
Λεηλατείται και η δική σας ζωή και τα δικά σας Ταμεία.
Η τραγωδία που ζει ο ελληνικός λαός, κτυπάει και τη δική σας πόρτα.
Με μια διαφορά..
Την πόρτα, την κτυπούν τα αφεντικά που με τόση υπακοότητα, υπηρετήσατε!!!!
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ!!!
Τώρα,..
τα δάκρυά σας, δεν συγκινούν ΚΑΝΕΝΑΝ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σήμερα το πρωί το Δ.Σ., οι Αντιπρόσωποι της Ένωσής μας και τα Προεδρεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ και των Ειδικών Φρουρών καθώς και πολλοί συνάδελφοι μεταβήκαμε στο ΤΕΑΠΑΣΑ προκειμένου να απαιτήσουμε ενημέρωση από του Δ.Σ του Ταμείου.
Παρά τις αρχικές επιφυλάξεις των υπευθύνων και αφού αντιλήφθηκαν ότι χωρίς ενημέρωση δεν θα αποχωρούσαμε τελικά αποδέχτηκαν το αίτημά μας και έκπληκτοι ακούσαμε τα παρακάτω:
Αν και στην αρνητική θέση που έλαβε το Ταμείο (ΤΕΑΠΑΣΑ) με ψήφους 6-3 σε έκτακτη Συνεδρίαση του Δ.Σ. για την μη συμμετοχή μας στο (PSI) είναι άγνωστο εάν θα υλοποιηθεί αυτή η απόφαση.
Πέραν τον 16.000.000 Ευρώ που υφίστανται σε ομόλογα σήμερα και ανήκουν στον τομέα Πρόνοιας και Επικουρικής Ασφάλειας, θα υποστεί επιπλέον κούρεμα το ποσό των αποθεματικών μας, ύψους 510.000.000 Ευρώ που έχουν κατατεθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος κατά 53% που ερήμην μας έγιναν ομόλογα.
Μάθαμε επίσης ότι συνδρομητικά κανάλια έχουν πλέον της διετίας να αποδώσουν στα Ταμεία μας το ποσοστό του 10% από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, καθώς επίσης και τηλεοπτικά κανάλια έχουν πολλούς μήνες να αποδώσουν τα προβλεπόμενα ποσοστά!!!
Αρκετές από τις ΠΑΕ δεν αποδίδουν τα οφειλόμενα ποσά και αντιστοιχία σε ποσοστό 5% από τα εισιτήρια και εμείς εξακολουθούμε να ματώνουμε στα γήπεδα!!!
Το ερώτημα που μπαίνει αβίαστα είναι γιατί για όλα αυτά δεν υπήρξε μέχρι σήμερα καμία ενημέρωση από τους συμμετέχοντες στο Δ.Σ. του Ταμείου;
Ο Ο.Δ.Ι.Ε. έχει πέραν της διετίας να αποδώσει το οφειλόμενο ποσό της τάξεως του 1.000.000 Ευρώ και βρισκόμαστε σε δικαστικούς αγώνες για αναγκαστική κατάσχεση.
Μάθαμε επίσης ότι νεοκλασικό οίκημα της εποχής Τσίλερ είναι το βαρίδι της ακίνητης περιουσίας μας από αμέλεια των διοικήσεων του ταμείου.
Ότι είναι μονόδρομος η ενοικίαση της μοναδικής ακίνητης περιούσιας που αποδίδει τίμημα της τάξεως των 14.000 Ευρώ μηνιαίως καθ’ όσον η Κ.Ε.Δ στάθηκε εμπόδιο σε συνεργασία από κοινού με τις φυσικές ηγεσίες μας που δεν αξιοποίησαν προτάσεις τεχνικών εταιριών και ομίλων για ανοικοδόμηση.
Επίσης κινδυνεύει η νομή έκτασης μας στην περιοχή Μελισσίων από αμέλεια των ηγεσιών μας να περιέλθει στο Δήμο!!!
Τέλος ενημερωθήκαμε ότι στα χρεόγραφά μας υφίστανται και μετοχές που αποτιμώνται σήμερα στα 0,07 Ευρώ. Δηλαδή μιλάμε για την απόλυτη φούσκα.
Το Δ.Σ. της Ένωσής μας θα εκτιμήσει όλα τα δεδομένα με κυρίαρχο το συμφέρον των συναδέλφων και θα πάρει τις αποφάσεις του για τις οποίες θα ενημερωθείτε.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Τίποτα δεν μας χαρίζεται. Για όλα απαιτείται αγώνας σκληρός και επίπονος.
Δεν θα αφήσουμε να χρεοκοπήσει το Ταμείο.
Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί!


Για το Δ.Σ.
- Ο -                                                                                 - Ο -
Πρόεδρος                                                             Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης                                      ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

attikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου