Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Άρχισαν οι κυβερνοεπιθέσεις σε κυβερνητικές ιστοσελίδες από τους Anonymous

Το SecNews στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας θα μεταδίδει σε πραγματικό χρόνο με άμεση πληροφόρηση από τα κοινωνικά δίκτυα και μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας τις ενέργειες που προετοιμάζουν και τις κυβερνοεπιθέσεις που εκτελούν οι χακτιβιστές Anonymous σε συνεργασία με τους Έλληνες υποστηρικτές τους. Όπως αναρτήθηκε σε ιστοσελίδες και blogs, τις πιο δυναμικές τους κυβερνοεπιθέσεις ετοιμάζουν μέτα την λήξη της εκλογικής διαδικασίας.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες <…>

που φτάνουν στην συντακτική ομάδα του SecNews η γνωστή ομάδα χακτιβιστών Anonymous σε συνεργασία με τους Έλληνες υποστηρικτές τους έχουν ξεκινήσει ήδη κυβερνοεπιθέσεις Distributed Denial of Service Attacks (DDoS – κατανεμημενες επιθέσεις άρνησης υπηρεσίας) εναντίον πολλαπλών ιστοσελίδων.

- Αυτή την στιγμή εκτός λειτουργίας
φαίνεται οτι βρίσκεται η ιστοσελίδα-portal του κόμματος ΠΑ.ΣΟ.Κ όπως είναι εμφανές και στο σχετικό Screenshot που αναρτούμε:






Η ιστοσελίδα επανέρχεται σταδιακά και είναι περιοδικά προσβάσιμη, δείγμα οτι η επίθεση μέχρι στιγμής δεν έιναι πλήρως επιτυχημένη.

Να θυμήσουμε οτι αντιδράσεις είχαν προκαλέσει οι αναγγελίες των χακτιβιστών στα αρμόδια στελέχη που διαχειρίζονται τα πληροφοριακά συστήματα των εκλογών, αναφέροντας οτι δεν θα μπορέσουν να πλήξουν την μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Εις αναμονή λοιπόν, μείνετε συντονισμένοι στο SecNews για άμεση και έγκυρη ενημέρωση σχετικά με τις κυβερνοεπιθέσεις που έχουν προαναγγείλει οι Anonymous την ημέρα των εκλογών.




Συνεχής ενημέρωση: secnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου