Κυριακή 27 Μαΐου 2012

βουλευτής της Χρυσής Αυγής προκαλεί φθορά σε αμάξι – η ΕΛ.ΑΣ κοιτάει (video)

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ: risinggalaxy

Σύμφωνα λοιπόν με τη μαρτυρία του αναγνώστη που έστειλε το βίντεο, αλλά και με ότι κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ως ενημέρωση, το Σάββατο το μεσημέρι 60 περίπου νεοναζί και 20 μηχανάκια έκαναν την καθιερωμένη τους Σαββατιάτικη “παρέμβαση” σε λαϊκές της Αθήνας. Σημειώθηκαν τραμπουκισμοί μεταναστών που έτυχε να βρεθούν στο δρόμο τους και κάποια στιγμή κατεύθασε στη πλατεία και ομάδα της ΔΕΛΤΑ/ΔΙΑΣ η οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες, προσπάθησε να κάνει έλεγχο στοιχείων σε κάποιους από αυτούς που συμμετείχαν στους τραμπουκισμούς. Ακολούθησε ένα σόου του βουλευτή Παναγιώταρου ο οποίος προσπαθούσε να αναδείξει με κάθε τρόπο ότι η Χρυσή Αυγή είναι “αντισυστημική” και ότι “διώκεται” από την ΕΛ.ΑΣ.

Κάπου εδώ όμως ξεκινάει για τα καλά ο τραγέλαφος με τον βουλευτή των νεοναζί να βρίζει θεούς και δαίμονες και να προκαλεί και φθορά σε οροφή οχήματος που ήταν παρκαρισμένο στη πλατεία και ανήκει σε κάτοικο της περιοχής. Η αντίδραση του κόσμου στο όλο σώου ήταν από αδιάφορη ως και εντελώς εχθρική.

Αλήθεια πως γίνεται να μην συλλαμβάνεται κάποιος ο οποίος
αποκαλεί “τζιτζιφιόγκο” τον “επικεφαλής στη ΓΑΔΑ”, απειλεί και βρίζει τα “όργανα της τάξης” ; Χιλιάδες διαδηλωτές τα τελευταία χρόνια έχουν βασανισθεί στο δρόμο ή σε αστυνομικά τμήματα από την ελληνική αστυνομία, τις περισσότερες φορές για πολύ λιγότερα από αυτά που ακούγονται στο βίντεο και άλλες φορές με εντελώς κατασκευασμένες κατηγορίες. Γνωστές οι τακτικές εκφοβισμού της ελληνικής αστυνομίας σε διαδηλωτές όπως και οι τσαμπουκάδες ακόμα και σε ανήλικα παιδιά.

Πρόσφατα είχε τύχει να προσαχθεί ο Λαφαζάνης του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος βρίσκοταν σε διαμαρτυρία έξω από τη Γερμανική πρεσβεία(αν θυμάμαι καλά).

Αλήθεια ο Παναγιώταρος τι το διαφορετικό έχει;

Όσο και να κάνει προπαγάνδα η Χρυσή Αυγή ότι είναι ένα αντισυστημικό κόμμα δεν κρύβεται το γεγονός ότι πρόκειται απλά για παρακλάδι του κρατικού μηχανισμού το οποίο εδώ και καιρό παίζει μπάλα ανοικτά.

Α…! και μην ξεχάσω..! σύμφωνα με τις πρόσφατες αποκαλύψεις για το τι ψήφισαν τα μέλη της ΕΛ.ΑΣ, από τους αστυνομικούς που ήταν παρόντες να είναι πιθανώς οι μισοί, ψηφοφόροι του κόμματος του κ. Παναγιώταρου. Έτσι εξηγείται μάλλον…

Αλήθεια τι θα λένε τώρα οι ακροδεξιοί που ανεβοκατέβαζαν “προδότη” και “λαμόγιο” τον Κουλούρη σε όλο το διαδίκτυο με αφορμή το δικό του περιστατικό με την ΕΛ.ΑΣ;…..αχ αυτή η πραγματικότητα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου