Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Η ActionAid επισκέπτεται την Πάτρα

Από την Πέμπτη 28 Απριλίου έως και την Κυριακή 1η Μαΐου, η ActionAid επισκέπτεται την Πάτρα με την ομάδα Face 2 Face για να μιλήσει για το πρόγραμμα Αναδοχής Παιδιού και οργανώνει γιορτή για τους Πατρινούς που ήδη υποστηρίζουν το πρόγραμμα στις 29 Απριλίου στις 8.00 μμ στο ξενοδοχείο Astir
. Για πρώτη φορά φέτος, η ομάδα Face 2 Face της ActionAid θα βρίσκεται στην Πάτρα από 28 Απριλίου έως 1 Μαΐου.
Αναζητήστε τους σε κεντρικά σημεία της πόλης κι ενημερωθείτε για την ActionAid και το πρόγραμμα Αναδοχής Παιδιού. Ακούστε τους και με μόλις 72 λεπτά τη μέρα γίνετε κι εσείς Ανάδοχος ενός παιδιού από τις φτωχότερες περιοχές του κόσμου για να προσφέρετε σε αυτό, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους της κοινότητας όπου ζει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και πολλούς λόγους να χαμογελούν.
Όσοι είστε Ανάδοχοι Παιδιού της ActionAid είστε καλεσμένοι στη Γιορτή των Αναδόχων την Παρασκευή 29 Απριλίου στις 20.00, στο ξενοδοχείο Astir, Αγίου Ανδρέου 16. Εκεί, η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, Πρόεδρος της ActionAid Ελλάς, Ανάδοχοι Παιδιού που έχουν ταξιδέψει ως τις κοινότητες που υποστηρίζουν και ο Γεράσιμος Κουβαράς, Γενικός Διευθυντής της ActionAid Ελλάς θα μοιραστούν την εμπειρία τους από την Αναδοχή Παιδιού.

http://www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου