Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Με sms... αποφασίζουν οι υπουργοί

Απίστευτο κι όμως αληθινό!! Συνέβη στην γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που πραγματοποιείται στη Λαμία με οικοδεσπότη το ΕΒΕ Φθιώτιδας. Ο υφυπουργός περιφερειακής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας Ντίνος Ρόβλιας, αντάλλασε μηνύματα με τον υπουργό του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη,
προκειμένου να μπορέσει να ικανοποιήσει αιτήματα των επιμελητηρίων, όπως αυτά τέθηκαν από τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Γ.Κασιμάτη. Μάλιστα, η sms συνεννόηση μεταξύ υπουργού και υφυπουργού γινόταν κατά την διάρκεια της ομιλίας του κυρίου Κασιμάτη. Πως το ξέρουμε; Μα το είπε ο κύριος Ρόβλιας στην δική του ομιλία, βγάζοντας μάλιστα το κινητό του για επιβεβαίωση, για να αποδείξει ότι το υπουργείο θα ικανοποιήσει το αίτημα των Επιμελητηρίων για εκπροσώπηση στη διοίκηση του ΕΤΕΑΝ, φέρνοντας σχετική τροπολογία..

Ακολουθεί το απομαγνητοφωνημένο κείμενο της ομιλίας του υφυπουργού Ντίνου Ρόβλια:
"...θέσατε το θέμα της συμμετοχής στη διοίκηση του ΕΤΕΑΝ και μάλιστα με πολύ έντονο τρόπο. Είχα την ευκαιρία να ανταλλάξω μερικά γραπτά μηνύματα με τον Χρυσοχοϊδη την ώρα που μιλούσες πρόεδρε. Το τελευταίο μήνυμα που μου ήρθε από τον Χρυσοχοϊδη (άραγε πόσα sms χρειάστηκαν για να πεισθεί ο υπουργός;) είναι το εξής: <Θα το δούμε, να βάλουμε κάποιον από τα επιμελητήρια, να κάνουμε τροπολογία>. Δεν νομίζω τώρα να θέλετε κάτι περισσότερο; "
Στην γενική συνέλευση των επιμελητηρίων παρευρέθησαν οι βουλευτές Νίκος Τσώνης, Κατερίνα Μπατζελή και Χρήστος Σταϊκούρας, ο περιφερειάρχης Στερεάς Κλέαρχος Περγαντάς, οι αντιπεριφερειάρχες Θ.Στάϊκος και Ν.Μπέτσιος.
http://lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου