Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ!


    Τελικά οι εργαζόμενοι στο ΑΛΤΕΡ δεν έχουν τον θεό τους! Σπάνε κάθε συνδικαλιστικό ρεκόρ τουλάχιστον εγχώριο και όλα δείχνουν ότι δεν θα σταματήσουν μέχρι να σπάσουν το παγκόσμιο! Για να ακριβολογούμε : Μετά την (πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα) κάρτα αιτημάτων την Τετάρτη 11 Μαιου 2011 9 με 11 το βράδυ,  η οποία «έπαιξε» στον τηλεοπτικό αέρα για 2 ώρες συνεχόμενα (!) , σήμερα Παρασκευή 13 Μαίου 2011 πέτυχαν ακριβώς το ίδιο σε διάρκεια (2 ώρες η ίδια κάρτα) με την διαφορά ότι αυτή την φορά η κάρτα εμπλουτίστηκε με ένα μήνυμα-διάγγελμα-κραυγή αγωνίας της Ακριβής Κυρίκου (μέλος του ΔΣ της ΕΤΙΤΑ και εργαζόμενη στο ΑΛΤΕΡ ως κάμεραγούμαν) το οποίο  ανα μισή ώρα επαναλαμβανόταν. Παίχτηκε συνολικά 5 φορές με αρχή στις 8 και τέλος στις 10 το βράδυ!  Μιλάμε για πρωτοφανή θρίαμβο! Προφανώς οι άνθρωποι αφήνουν να εννοηθεί πως αν δεν πληρωθούν θα συνεχίσουν να κλιμακώνουν την αντίδρασή τους μέχρι να φτάσουν που άραγε? Μάλλον στην ολική κατάληψη του τηλεοπτικού αέρα!! Το παγκόσμιο ρεκόρ που λέγαμε πριν!


    Αξίζουν μόνο συγχαρητήρια σε αυτούς τους ανθρώπους που αυτή την φορά τους είδαμε κιόλας! Και ξέρετε ότι είναι διαφορετικό πράγμα να βλέπεις μια απρόσωπη κάρτα αιτημάτων και διαφορετικό να βλέπεις τον ίδιο τον εργαζόμενο που πραγματικά αγωνιά για το εργασιακό του μέλλον ! Και για το οικονομικό παρελθόν του φυσικά !! Ελπίζουμε να βρεθεί λύση και να επιτραπεί σε αυτούς τους ανθρώπους να δουλέψουν ξανά σε κάτι το οποίο οι ίδιοι μέσω της εκπροσώπου τους δήλωσαν ότι αγαπούν και θέλουν να συνεχίσουν να το κάνουν! Όχι όμως απλήρωτοι! Διότι όπως έχουν επανειλημμένα δηλώσει : ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΩΤΕΣ
ΥΓ1 Πληροφορίες που αναφέρουν πως η Ακριβή Κυρίκου «χάνει» στην τηλεόραση ελέγχονται
ΥΓ2  Γνωρίζοντας ότι στην ουσία οι τεχνικοί και η ΕΤΙΤΑ έχουν καταφέρει αυτό που γίνεται στο ΑΛΤΕΡ , η ΕΣΗΕΑ πως αισθάνεται για όλα αυτά?? Κλασικά παραμένει αμέτοχη ε κύριε Σόμπολε??
Ένας συνάδελφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου