Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΚΑΙ

ΣΚΑΙ: Απεργία εργαζομένων, ενημέρωση συνοδευόμενη από αυγά και γιαούρτια
Για πολλοστή φορά γίναμε μάρτυρες απεργοσπαστικού μηχανισμού (εργαζόμενοι με μπλοκάκια) από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ χθες ημέρα 24ωρης απεργίας των τεχνικών ιδιωτικής τηλεόρασης Αττικής.
Έγινε συγκέντρωση-διαμαρτυρία χθες 10 το πρωί των τεχνικών έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.
Ο Γενικός Διευθυντής κ. Παναγόπουλος πέρασε την πόρτα του σταθμού με σκυμμένο το κεφάλι,
αφού οι ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους έπεφταν βροχή.
Οι τεχνικοί συνόδευσαν τον κ. Παναγόπουλο για περίπου 40 μέτρα για να νοιώθει ασφαλής!!! Για να θυμηθούμε το πρόσφατο παρελθόν του εδώ και 1.5 χρόνο που διέσχιζε το κατώφλι του ΣΚΑΙ αφού έφυγε κακήν κακώς από την ΕΡΤ στην οποία ήταν τόσα χρόνια πρόεδρος (παρεπιπτόντως κατηγορείται για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος. το πρώτο δικαστήριο γίνεται το φθινόπωρο του ‘11) συνοδευόμενος από τους κυρίους Οικονόμου, Λυριτζή, Τσαπανίδου με παχυλούς μισθούς μεταγραφής με αποτέλεσμα να την πληρώνουν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι με μειώσεις (παράνομες αφού υπάρχει Συλλογική Σύμβαση Εργασίας) μισθών, σωρεία απολύσεων και τρομοκρατία.
Για δύο ολόκληρες ώρες ακούγονταν συνθήματα, καταγγελίες για όλες τις παρανομίες τους ΣΚΑΙ, μοιράστηκαν πάνω από 500 φυλλάδια σε περαστικούς οι οποίοι έδειξαν μεγάλη ανταπόκριση. Πριν από την λήξη της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας κάποιοι αγανακτισμένοι εργαζόμενοι τεχνικοί την ώρα που ο ΣΚΑΙ ήταν ο μόνος ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός που έβγαζε πρόγραμμα ενώ υπήρχε η απεργία τους, έριξαν αυγά και γιαούρτια στο γυάλινο κάστρο του σταθμού. Η αλήθεια είναι ότι θα βρεθεί ένα συνεργείο να καθαρίσει το γυάλινο κτίριό του. Ποιος όμως θα βρεθεί να καθαρίσει τα υπόλοιπα απόβλητα των αυτοαποκαλούμενων οικολόγων.
Αγανακτισμένος εργαζόμενος τεχνικός


Σας παραθέτουμε φωτό και βίντεο από εκεί:






































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου