Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Σας παρουσιάζουμε τα δύο θρασύδειλα υποκείμενα που σκοτώνουν τα αδέσποτα στην πόλη των Γρεβενών!

Σήμερα (ΤΡΊΤΗ, 17 ΙΟΥΛΊΟΥ 201) έχουμε την ατυχία να δώσουμε στη δημοσιότητα δύο θρασύδειλα υποκείμενα που σκοτώνουν τα αδέσποτα στην πόλη των Γρεβενών.

Στην οδό Καραϊσκάκη με αριθμό 8, μέσα στην πόλη των Γρεβενών βρίσκεται ένα "καφενείο" (με την κρυφή ιδιότητα του καζίνο αφού μέσα παίζονται τυχερά παιχνίδια όπως κουλοχέρηδες και τυχερά παιχνίδια με χαρτιά). (διόρθωση στις 18/07 από το moutzis.gr : το αν παίζονται τυχερά παιχνίδια είναι κάτι αμφισβητήσιμο και μη επιβεβαιωμένο. Στόχος μας δεν είναι η επιχείρηση και οι δραστηριότητές της αλλά η απαράδεκτη αντίδραση των ιδιοκτητών της σχετικά με το περιστατικό που περιγράφεται παρακάτω)
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (14-15 Ιουλίου) πληροφορηθήκαμε ότι τα παρακάτω γεγονότα έλαβαν χώρα μπροστά από το συγκεκριμένο "καφενείο"...
Ένα σκυλάκι είχε σπασμούς, έβγαζε αφρούς και ξεψυχούσε. Ένα ζευγάρι φιλόζωων έσπευσε άμεσα να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες δίνοντάς του αλατόνερο και αναζητώντας ένεση ατροπίνης.
Μέχρι εκείνη την ώρα ο ιδιοκτήτης του "καφενείου", παρέα με τον ιδιοκτήτη του μανάβικου που βρίσκετε λίγα μέτρα πιο πάνω (ακριβώς στη διασταύρωση με τον κεντρικό δρόμο) κοιτούσαν ευχαριστημένοι το σκυλάκι να ξεψυχάει την ώρα που απεγνωσμένα προσπαθούσαν οι περαστικοί να το σώσουν.Το αλατόνερο τελείωσε και μέχρι να βρεθεί η ένεση χρειάστηκαν κι άλλο... Τότε ο κύριος που βοηθούσε το σκυλάκι μπήκε στο "καφενείο" για να ζητήσει αλάτι.

Ο θρασύδειλος νταής - καφετζής απαντάει με ειρωνεία:
- Δεν έχουμε φάρμακα για ζώα...

Φιλόζωος:
- Δεν ζήτησα φάρμακα, λίγο αλάτι ζήτησα...

"Καφετζής":
- Είπα δεν έχουμε φάρμακα, στρίβε (απειλητικά)

Ο κύριος έφυγε τρέχοντας για να βρει αλάτι. Λίγα μέτρα πιο πέρα συνάντησε τη σύζυγό του που κατάφερε να βρει την ένεση ατροπίνης και πήγαινε τρέχοντας προς το σημείο. Ξαφνικά η γυναίκα έβαλε τις φωνές...
Ο "καφετζής" είχε πάρει μια σιδερένια βέργα και χτυπούσε βίαια το σκυλάκι που ξεψυχούσε από τη φόλα.
Το ζευγάρι έτρεξε στο σημείο. Πήρε το σκυλάκι πιο πέρα, ώστε να συνεχίσουν την προσπάθεια διάσωσης (για την ιστορία, μετά την ένεση το αδέσποτο σώθηκε - στους εμετούς που έκανε έβγαλε τυράκι - μάλλον έτσι του χορήγησαν και το δηλητήριο).
Ο καφετζής και ο μανάβης άρχισαν να απειλούν το ζευγάρι το οποίο όπως είναι φυσικό τρομοκρατήθηκε και φοβάται να... περάσει από το σημείο.
Ένα παιδάκι που σοκαρισμένο παρακολουθούσε όσα έγιναν, είπε πως στην πόλη των Γρεβενών έχουν σκοτώσει με φόλες όλα τα αδέσποτα και τα πετάνε σε ένα ρέμα (τίποτα περισσότερο δεν γνωρίζουμε γι αυτό...).

Επειδή μιλάμε για υπαρκτές επιχειρήσεις κάπου εδώ να σημειώσουμε πως:

1: Δεν γνωρίζουμε αν τη φόλα την χορήγησαν στο σκυλάκι οι προαναφερόμενοι "κύριοι" (καφετζής και μανάβης). Γνωρίζουμε πως το χτύπησαν με σιδερένια βέργα, αρνήθηκαν να δώσουν αλάτι για τις πρώτες βοήθειες, απείλησαν και εξύβρισαν το ζευγάρι που βοήθησε το αδέσποτο την ώρα που παρακολουθούσαν με ευχαρίστηση να αργοπεθαίνει (ΝΑΙ ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΧΟΡΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ, απλά δεν έχουμε στοιχεία γι αυτό).

2: Για όλα που γράφουμε δεν είμαστε στον αέρα, ούτε τα βγάζουμε από το κεφάλι μας. Έχουμε τα στοιχεία τόσο από τους εμπλεκόμενους όσο φυσικά και από αυτόπτες μάρτυρες που μας περιέγραψαν το αποτρόπαιο αυτό σκηνικό...

3: Δεν αναλαμβάνουμε καμία απολύτως ευθύνη για το αν οι επιχειρήσεις αυτές και οι ιδιοκτήτες τους δεχτούν επίθεση από κάποιον εξαγριωμένο με τις πράξεις τους πολίτη. Δεν προτρέπουμε κανέναν γι αυτό. Δημοσιεύουμε τα γεγονότα όπως έγιναν, τίποτα περισσότερο - τίποτα λιγότερο.

Τα στοιχεία για όσα γράφουμε αν ζητηθούν μπορούν να δοθούν στις αρχές χωρίς κανένα κώλυμα από την πλευρά μας. 

Για επικοινωνία: moutzis@gmail.com

ΠΗΓΗ: moutzis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου