Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Κραυγή αγωνίας για το «Χαμόγελο του Παιδιού»


«Έχουν περιοριστεί τα οικονομικά μας. Αποφασίσαμε να μην κόψουμε καμία δράση μας. Και κινητοποιούμαστε για να μάθει ο κόσμος ότι ο σύλλογος δεν είναι ο πλούσιος σύλλογος που όλοι πίστευαν» αναφέρει στο newsbeast.gr ο πρόεδρος του συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού».


Ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος μάλιστα επισημαίνει: «Δε δεχόμαστε κρατικές ενισχύσεις. Ο κόσμος μας έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια. Όμως, ο κόσμος έχει πρόβλημα αυτή τη στιγμή και οι εταιρείες έχουν πρόβλημα. Πώς λοιπόν θα επιβιώσουμε εμείς; Και πώς θα επιβιώσουμε αν δεν κόψουμε δράσεις;». Αλλά ξεκαθαρίζει ότι δεν θα κοπεί καμία δράση του συλλόγου.

«Έχουμε αποθεματικά για 1,5 με 2 μήνες. Αυτά όμως με τη βοήθεια όλων ελπίζουμε ότι θα αυξηθούν. Όπως γίνεται άλλωστε και κάθε φορά που καταλαβαίνει ο κόσμος. Ήδη έχει αρχίσει η συμπαράσταση του κόσμου. Αυτό που θέλουμε λοιπόν είναι να καταλάβουν όλοι ότι δεν θα πρέπει να λειτουργούμε μόνο ευκαιριακά. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε 300 άτομα προσωπικό για να κάνουμε το έργο που ξέρουν όλοι μέχρι σήμερα. Έτσι λοιπόν τιμωρούμαστε γιατί κάνουμε έργο» καταλήγει.

Όσοι θέλετε να βοηθήσετε στην προσπάθεια να διατηρηθεί ζωντανός ο σύλλογος μπορείτε να καλείτε στο 14545 από όλα τα δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας με χρέωση 2,27 ευρώ και από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας με χρέωση 2,46 ανά κλήση στον ίδιο αριθμό. Επίσης, μπορείτε να στέλνετε μηνύματα στο 54020 με τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO από τα κινητά σας τηλέφωνα με χρέωση 2,46 ευρώ ανά μήνυμα.
http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου