Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

Προβλήματα στις μετακινήσεις την Τετάρτη

24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει για την Τετάρτη 11 Μαΐου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Ακινητοποιημένα αρκετά μέσα μεταφοράς.

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν την Τετάρτη τα τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, ενώ καμία πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί από και προς ελληνικά αεροδρόμια καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας, καθώς οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
 
Παράλληλα, μετ΄εμποδίων θα γίνουν οι μετακινήσεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς, με εξαίρεση τις ώρες που θα γίνουν τα συλλαλητήρια, κατά τις οποίες τα περισσότερα μέσα θα λειτουργήσουν, προκειμένου να μπορέσουν οι πολίτες να μετάσχουν σε αυτά.
 
Τα περισσότερα σωματεία εργαζομένων αναμένεται να λάβουν σήμερα, Δευτέρα, τις οριστικές αποφάσεις για τις ώρες των στάσεων εργασίας.
 
Μέχρι την Κυριακή, πάντως, είχε γίνει γνωστό, ότι τα αστικά λεωφορεία θα πραγματοποιούν δρομολόγια από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ της Τετάρτης, καθώς οι εργαζόμενοι σε αυτά θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας στην αρχή και στη λήξη της βάρδιας.
 
Αντίθετα, σε 24ωρη απεργία προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, οι οποίοι εντός της ημέρας θα λάβουν τη σχετική απόφαση.
 
Εντός της ημέρας συνεδριάζουν, επίσης, οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ, τα οποία πιθανότατα θα ακινητοποιηθούν κάποιες ώρες στην αρχή και στη λήξη της βάρδιας.
http://www.newsit.gr
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου