Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΑΡΜΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ (VIDEO)

Στις 23/09, πρωί Παρασκευής, μαθητές του Γ’ Λυκείου Κορίνθου, πραγματοποίησαν μαζική πορεία διαμαρτυρίας στο Κέντρο της Κορίνθου, κατά του εκπαιδευτικού νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας, με κατεύθυνση προς το γραφείο της βουλευτού Φαρμάκη και κατόπιν καθιστική διαμαρτυρία στο κέντρο της πόλης.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ενώ αποφασίζονται και ψηφίζονται αντισυνταγματικά και ανθελληνικά μέτρα σε βάρος του ήδη χειμαζόμενου ελληνικού πληθυσμού από την συμμορία των υπουργών και βουλευτών της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (σε αγαστή συνεργασία με τα αντιπολιτευτικά δεκανίκια της Ν.Δ., ΛΑΟΣ και της ΔΗ.ΣΥ.), ο εμπορικός σύλλογος Κορίνθου, με την συμμετοχή του Δήμου Κορινθίων διοργάνωσε φιέστα–επίδειξη μόδας στο κέντρο της πόλης της Κορίνθου, παρουσία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Φαρμάκη. Αξίζει να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως από μεριάς δημοτικής αρχής το παρόν έδωσαν ο αντιδήμαρχος κος Φαρμάκης και ο επιχειρηματίας δημοτικός σύμβουλος, κος Οικονόμου.

Πληροφορηθήκαμε για την παρουσία της βουλευτού, η οποία ήδη αναίσθητη από τη μαθητική διαμαρτυρία και μολονότι με τις υπογραφές της έχει συμβάλλει στη πρωτοφανή εξαθλίωση του ελληνικού πληθυσμού, συντηρεί τη προκλητική της συμπεριφορά με τις εμφανίσεις της στα κοινά και δη σε επιδείξεις μόδας. Αντανακλαστικά θεωρήσαμε πως η παρουσία ενός μέλους της συμμοριτοπαρέας των κοινοβουλευτικών ληστών της χώρας και της αξιοπρέπειάς μας θα πρέπει να στιγματιστεί με τις υγιείς, ειλικρινείς και δημοκρατικές μας διαμαρτυρίες. Και δεν ήμασταν νεαροί, αλλά άνθρωποι όλων των ηλικιών, πολιτικοποιημένοι και ακομμάτιστοι.

Πλησιάσαμε στο πρώτο τραπέζι πίστα που κάθονταν η βουλευτής Φαρμάκη σαν να μην έτρεχε τίποτα, και με φωναχτούς διαλόγους μεταξύ μας, ξεκινήσαμε κόσμια, ως είθισται, τον προπηλακισμό της. Δείγμα της αξιοπρεπούς μας στάσης τα εξής: «Κυρία Φαρμάκη, σου αρέσει η επίδειξη, ενώ τους κλείνεις τα μαγαζιά»;», «Θα πληρώσεις και εσύ τον φόρο ακίνητης περιουσίας για τα 17 ακίνητά σου;», «Δεν ντρέπεσαι να κάθεσαι ανάμεσα στα θύματά σου!» «Προδότες, χειροκροτάτε τα παιδιά και την ίδια στιγμή τους ενταφιάζετε το μέλλον» κ.λ.π.

Ο σύζυγος της, αντιδήμαρχος Κορινθίων, μάς παρότρυνε να σταματήσουμε λέγοντας μας «ρε παιδία αφού γνωριζόμαστε και τα έχουμε πει στα δημοτικά συμβούλια, σταματήστε!». Και εμείς με την σειρά μας του αντιτείναμε δις «σήμερα δεν έχουμε έρθει για ‘σένα, αλλά για την κυρία που κάθεται δίπλα σου! Παρ’την και φύγετε!». Σε στιγμές που η ένταση της μουσικής υποχωρούσε, εμείς πιο στεντώρεια, κάναμε αισθητή την παρουσία μας, ενώ ταυτόχρονα πολλοί συμπολίτες και συμπολίτισσσες μάς προέτρεπαν
«ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΤΕ ΤΗΝ !!!». Δεν ήταν στις προθέσεις μας, όμως.

Βέβαια, η βουλευτής Φαρμάκη προσπαθούσε να διατηρήσει την ψυχραιμία της. Μάταια όμως, καθώς για περισσότερη από μία ώρα ο ψυχολογικός της κόσμος κατέρρεε. Ενδεικτικό του φόβου του προδότη (αυτοαποκαλούμενου εθνοσωτήρα) ήταν τα τηλεφωνήματα που έκανε αυτή και οι παρατρεχάμενοι συνδαιτυμόνες της προς αναζήτηση ασφάλειας (ιδιωτικής: τρεις σιεκουριτάδες και ένα άτομο προσωπική φρουρά και δημόσιας: τέσσερις – πέντε της ομάδας ΔΙΑΣ και ένας αξιωματικός) από την οργή του κόσμου που διαμαρτύρονταν εντόνως πλέον για την παρουσία της.

Την ώρα εκείνη, σε ρόλο νταβατζή με τραμπούκικη διάθεση μάς επιτέθηκε δύο φορές-σωματικά και φραστικά- ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου. Ο κ. Κόρκας, ως Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου, αντί να κάτσει και να σκεφτεί πως πρέπει πρώτα αυτός να αρνηθεί την παρουσία της βουλευτού Φαρμάκη στην εκδήλωση–ως ένδειξη διαμαρτυρίας και συμπαράστασης στις επιχειρήσεις που κλείνουν από τα μέτρα που υπερψηφίζει η Φαρμάκη και το συνάφι της- προτίμησε να επιτεθεί φραστικά και σωματικά σε πολίτες που πήγαν νομίμως να διαμαρτυρηθούν. Ο ίδιος, αρχικά προέταξε δήθεν την ασφάλεια και ψυχική ισορροπία των ανηλίκων που συμμετείχαν στη φιέστα. Σημειωτέον: Ούτε ανθρωποφάγοι είμαστε, ούτε βιαστές των ανηλίκων ψυχών. Τουναντίον ο κ. Κόρκας προφασιζόμενος ότι υπερασπίζεται τα δικαιώματα των παιδιών, ξέχασε σκοπίμως τις φωνές των μαθητών του σχολείου προς την Φαρμάκη το πρωινό της ίδιας ημέρας και χάλασε ο ίδιος τον πανηγυρικό χαρακτήρα της φιέστας του. (Δείτε το ύφος του στα κανάλια!!!)

- Πείτε μας κ. Κόρκα, πόσο στοίχισε η φιέστα σας στην οποία συμμετείχε η Φαρμάκη, ως θεατής και καταναλωτής (όπως επαίσχυντα δήλωσε), ποιοι επωφελήθηκαν από αυτήν, πόσα βιβλία θα είχατε αγοράσει για τα παιδιά που δήθεν προστατεύετε και πόσες επιχειρήσεις θα είχατε βοηθήσει;;;;;;;;

- Πείτε μας βουλευτή Φαρμάκη και Πρόεδρε του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου, πόσα καταστήματα και επιχειρήσεις έχουν κλείσει στην Κόρινθο από το 2010 έως σήμερα; Ξέρετε και οι δυο σας πως ο αριθμός είναι μεγάλος εξαιτίας των μέτρων που υπογράφει η Φαρμάκη (την οποία σιγοντάρατε και προστατέψατε) και η κοινοβουλευτική της παρέα.

- Αν Πρόεδρε του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου, δεν το ξέρετε τότε είστε ανάξιος για Πρόεδρος όποιου Εμπορικού Συλλόγου. Αν πάλι το γνωρίζετε, με την ανοχή σας στη παρουσία ενός εκτελεστή του Ελληνικού λαού, συναινείτε στις μαζικές εκτελέσεις εργαζομένων, ελεύθερων επαγγελματιών, επιτηδευματιών και συνολικά των γονιών των παιδιών, που δήθεν προστατεύετε.



Βουλευτή Φαρμάκη, αποκαλέσατε «θορυβώδεις μειοψηφίες που ζουν στο περιθώριο, στην υπερβολή και στον μηδενισμό» την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού πληθυσμού, η οποία σε αντίθεση με εσάς ΔΕΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ:



*ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΟΔΙΑ

*ΔΩΡΕΑΝ 104 ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΤΗΣΙΩΣ

*ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΤΕΛ, ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΝΑ

*ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΑΜΑΤΑ

*ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

*ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

*ΕΠΙΔΟΜΑ 1000€ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

*ΑΣΥΛΙΑ

*ΔΩΡΕΑΝ ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

*ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ

*ΔΩΡΕΑΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ

*ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

*ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

*ΦΟΡΟΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ (ξέρουμε ότι το εισόδημα σας δεν προστίθεται κατά την εκκαθάριση στα άλλα φορολογούμενα εισοδήματάσας)

*ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Και πόσα άλλα ατύπως αλλά ουσιαστικά απολαμβάνετε!!!



Δεδομένου λοιπόν ότι το πλειοψηφικό ποσοστό των Ελλήνων, όχι μόνο δεν απολαμβάνει τα ανωτέρω προνόμια σας αλλά καλείται με το υστέρημα του να καλύψει τις βρωμοδουλειές και τις προδοσίες σας, ΠΛΕΟΝ αναγνωρίζει και καταδικάζει την ανήθικη και δουλική σας συμπεριφορά απέναντι στα κεκτημένα του (τα ποσοστά σας και οι καθημερινές του αντιδράσεις το επιβεβαιώνουν).



Το πιο ειλικρινές που μπορείτε να πράξετε πλέον είναι ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!



Αλλά πριν το κάνετε αυτό, διαβάστε τι υπογράψατε, με τελευταίο σας κατόρθωμα την ψήφο για το φόρο επί των ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ (μνημόνιο, μεσοπρόθεσμο, περιβάλλον, υγεία, εκπαίδευση κοκ) για να μην σας πάρουν με τις πέτρες όπως είπε και ο αρχηγός του κόμματός σας, ακόμη και οι επικοινωνιακοί σας σύμβουλοι και οι δικοί σας άνθρωποι!







ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ




ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: athens.indymedia

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου