Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΙΜ (WIND)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΙΜ (WIND)
Σύγκληση Επαναληπτικής
Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ – ΧΩΡΟΣ

Τρίτη 04 Οκτωβρίου 2011, 5:00 μ.μ.

Λ. Αθηνών, εστιατόριο

ΘΕΜΑΤΑ

1.Η ενδεχόμενη συγχώνευση των WIND και VODAFONE.

Οι φήμες για άμεση μείωση των θέσεων εργασίας με εργολαβίες και απολύσεις.Η αδρανοποίηση τμημάτων του τεχνικού με την μεταφορά εργασιών στην κινέζικη HUAWEI. Οι δράσεις που έχουμε κάνει ως Σωματείο. Οι κοινές ενέργειες που πραγματοποιήσαμε με το Σωματείο Εργαζομένων της VODAFONE.Ενημέρωση από την συνάντηση του ΔΣ του Σωματείου μας με τον CEO κ. Ζαρκαλή.
Οι άμεσες δράσεις που θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε συλλογικά, ώστε να υπερασπιστούμε τις θέσεις εργασίας και τις συνθήκες εργασίας.
Πρόταση του ΔΣ του Σωματείου για απεργιακές κινητοποιήσεις.

2. Ανανέωση της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης

- Ενημέρωση από τη συνάντηση με τη διοίκηση στις 21/9/2011.
- Τα επόμενα βήματά μας

3. Δικαστική Δίωξη του Σωματείου για την απεργία στις 18-20 Απριλίου


Μετά από αναφορά της εταιρείας στην αστυνομία για την απεργία στις 18-20 Απριλίου (με στόχο την τρομοκράτηση των εργαζομένων), η αστυνομία με τη σειρά της -χωρίς καμία επικοινωνία το Σωματείο- έστειλε το θέμα στον εισαγγελέα.

Ο εισαγγελέας έχει τώρα ξεκινήσει διαδικασία προανάκρισης, μάλιστα με το χαρακτηρισμό του «επείγοντος», με πιθανή κατάληξη την άσκηση δίωξης για το αδίκημα της «άσκησης παράνομης βίας».

Η υπόθεση μπορεί να εξελιχθεί σε δίωξη εξόντωσης του Σωματείου μας, λόγω και της γενικότερης συγκυρίας όπου η καταστολή και η βιομηχανία δικαστικών αποφάσεων επιστρατεύονται ενάντια σε κάθε αγώνα. Είναι απαραίτητο να οργανώσουμε τις κινήσεις μας προς κάθε κατεύθυνση.

Στη συνέλευση θα γίνει αναλυτική ενημέρωση για την υπόθεση (θα ακολουθήσει και ανακοίνωση του Σωματείου) και για την στάση της διοίκησης της εταιρίας.

4.Η δυσβάστακτη και άδικη φορολόγηση που επιβάλλουν κυβέρνηση και τρόϊκα σε μισθούς, συντάξεις, εισοδήματα, κατοικίες που μας βυθίζουν στην πείνα και τι ενέργειες προτείνουμε για να αντιδράσουμε.


Το ΔΣ του Σωματείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου