Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων ΤΙΜ (WIND)-ΠΑ.Σ.Ε.ΤΙΜ: Ενίσχυση της απολυμένης συναδέλφου από τη wind Ελ. Δεμέναγα που διεκδικεί την επαναπρόσληψη της




ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ ΕΛ. ΔΕΜΕΝΑΓΑΣ,

ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΗΣ



Συνάδελφοι,

με την ευκαιρία των γιορτών, το Σωματείο μας έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην οικονομική ενίσχυση της απολυμένης συναδέλφου μας Ελένης Δεμέναγα με το ποσό των 100 ευρώ (σύμφωνα και με τις μικρές δυνατότητες του ταμείου μας).

Η συνάδελφος Δεμέναγα τήρησε μια υποδειγματική στάση απέναντι στην άθλια προσπάθεια της εταιρίας όχι μόνο να την απολύσει αλλά και να σπιλώσει την εργασιακή και ανθρώπινη αξιοπρέπειά της.


=> Δεν δέχτηκε την απόλυση και μαζί με το Σωματείο βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των απεργιών με αίτημα την επαναπρόσληψή της.


=> Δεν κάμφθηκε από την προσπάθεια να την παρουσιάσουν ως «κουρασμένη» και «αναποτελεσματική» εργαζόμενη.


=> Δεν επέτρεψε σε καλοθελητές προϊστάμενους, μάνατζερ και διευθυντές να τη λυγίσουν είτε με φοβέρες είτε με δήθεν καλοπιάσματα, που μόνο στόχο είχαν να την κάνουν να αποδεχτεί αδιαμαρτύρητα την απόλυσή της.


=> Απευθύνθηκε μαζί με το Σωματείο σε όλους τους συναδέλφους, του τμήματός αλλά και όλης της εταιρίας, καλώντας τους να συμμετάσχουν όλοι στον αγώνα, να απομονώσουν τις απεργοσπαστικές κινήσεις της διοίκησης - και λέγοντας ότι το ζήτημα της απόλυσης (όπως και κάθε απόλυσης) δεν είναι ατομικό αλλά μας αφορά όλους, γιατί έτσι υπερασπίζουμε τις θέσεις εργασίας μας.


Σήμερα η συνάδελφος (που παραμένει άνεργη) συνεχίζει να διεκδικεί την επαναπρόσληψή της, έχοντας
προσφύγει δικαστικά ενάντια στην εταιρία. Το Σωματείο μας θα βρίσκεται κοντά της και σ’ αυτή τη συνέχεια του αγώνα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν κι αυτοί στην οικονομική ενίσχυση της απολυμένης συναδέλφου μας, καταθέτοντας το ποσό που μπορούν στο λογαριασμό του Σωματείου:

Τράπεζα Πειραιώς

Λογαριασμός 5134-039390-170.

ΙΒΑΝ : GR37 0172 1340 0051 3403 9390 170


με την ένδειξη «Ενίσχυση Απολυμένης Συναδέλφου Ελ. Δεμέναγα».



Σύνθημα και πράξη μας να είναι:



ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ



Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ



Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου