Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Λουκέτο στη χώρα μας...



Τέλος κύριοι, μέχρι εδώ ήταν. Κατάφεραν να βάλουν λουκέτο στη χώρα μας. Δεν φταίνε οι νυν, δεν φταίνε οι πρώην. Ποτέ δεν θα μπορέσει άλλωστε να αποδειχτεί η ενοχή τους. Έχουν «υφάνει» τους νόμους τους, έχουν στήσει τον ιστό τους, και πίσω του, σαν καλές ανυφάντρες-αράχνες περιμένουν τη λεία. Δεν κυνηγούν, έχουν στήσει καρτέρι.

Τα κατάφεραν. Μας χτύπησαν, μας γονάτισαν, πίνουν το αίμα μας.

Δύο νοσοκομεία, το «Αρεταίειο» και το «Αιγινήτειο» βάζουν τελεία στην ιστορία τους. Όχι ότι ο κόσμος έπαψε να αρρωσταίνει, όχι. Αυτό δεν μας το έλυσαν ποτέ. Θα ήταν μεγάλο κατόρθωμα άλλωστε. Απλά …δεν πάει άλλο. 250 νοσηλευτές σήμερα διαδήλωναν στο κέντρο της Αθήνας. Γιατί; Για να τους ακούσουν; Δεν θα τους ακούσουν! Τουλάχιστον θα εκτονωθούν. Εκτονώθηκαν;

Οι Φαρμακοποιοί του Βόλου από 1 Μαίου σταματούν το βερεσέ. Τα ταμεία δεν πληρώνουν δεν πληρώνουν και έτσι οι φαρμακοποιοί αποφάσισαν να μην δίνουν τα φάρμακά τους. Ξεκάθαροι λογαριασμοί. Τελικά αυτοί οι λογαριασμοί κάνουν καλούς φίλους; Σύμφωνοι, οι φαρμακοποιοί δεν φταίνε. Σίγουρα όμως κάποιος φταίει. Ποιος είναι αυτός όμως; Ας τον δείξουμε επιτέλους, ας τον πιάσουμε και ας τον τιμωρήσουμε. Φανερά. Παραδειγματικά. Και ας μην αρκεστούμε αυτή την φορά στο ότι φταίνε οι βουλευτές. Αυτοί δεν τιμωρούνται. Έχουν ασυλία, απυρόβλητο, μην το ξεχνάτε.

Και να ήταν μόνο αυτό! Από τα μέσα του Απρίλη, οι εταιρείες σταματούν να προμηθεύουν τα δημόσια νοσοκομεία ορθοπεδικά υλικά για εμφύτευση. Ποιος είναι τελικά ο Τρίτος κόσμος;

Στην Πάτρα συνέλαβαν μία γυναίκα γιατί αρνήθηκε να πληρώσει τον δρόμο της ντροπής. Τον δρόμο του θανάτου. Η σύλληψη έγινε βάσει νόμου. Δεν είναι χούντα αυτό! Δεν είναι πραξικόπημα, υπάρχουν νόμοι και εκτελούνται. Μαζί τους εκτελείται η τιμή ,η υπόληψη μας. Ντροπή τους, ντροπή μας. Εμείς τους κάναμε.

Και ο Τσοχατζόπουλος εκλιπαρεί ώστε να δικαστεί σύντομα η υπόθεσή του. Για την τιμή του και την υπόληψή τους πάντα. Για να πάψει να σπιλώνεται το όνομά του. LOL !!! (Αν είσαι και παπάς…KALO KOYRAYO!)

Αυτά τα λίγα σήμερα. Πριν έναν μήνα κάποιος φώναζε ότι πάμε για πτώχευση. Και τον κυνήγησαν. Για ποιον λόγο κατάλαβε κανείς. Σήμερα βλέπουμε την Ελλάδα να βάζει λουκέτο. Κλείνει το μαγαζί! Αυτούς που φταίνε θα τους κυνηγήσει ποτέ κανείς; Ο νόμος σίγουρα όχι γιατί, πολύ απλά, αυτοί τον έκαναν. 

aeolos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου